Betaling - klubturneringer.

Faaborg Golfklub anvender Golfbox’s betalingsmodul ved afvikling af klubturneringer.

Bemærk venligst nedennævnte betalingsbetingelser.

BETALINGSBETINGELSERNE NÅR DU ANVENDER GOLFBOX.

Faaborg Golfklub – betaling klubturneringer.

Det indbetalte beløb forfalder til betaling ved tilmelding. Ved afbud til en klubturnering før tilmeldingsfristen udløber, bliver pengene automatisk refunderet til din konto. Ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb, eller hvis du ikke møder op til turneringen, bortfalder retten til tilbagebetaling.

Faaborg Golfklub – betaling andre turneringer.

Det indbetalte beløb forfalder til betaling ved tilmelding. Ved afbud til en klubturnering før tilmeldingsfristen udløber, bliver pengene automatisk refunderet til din konto. Ved afbud efter tilmeldingsfristen udløb, eller hvis du ikke møder op til turneringen, bortfalder retten til tilbagebetaling.

Faaborg Golfklub – betaling øvrige arrangementer.

Det indbetalte beløb forfalder til betaling ved tilmelding. Ved afbud til et arrangement før tilmeldingsfristen udløber, bliver pengene automatisk refunderet til din konto. Ved afbud efter tilmeldingsfristen udløb, eller hvis du ikke møder op til arrangementet, bortfalder retten til tilbagebetaling.