Har du nogle spørgsmål, så ring.

         ​Telefon: 62 61 77 43

KLUB 81 / FGO

Der er, som det fremgår af nedenstående, lavet et nyt greenfee samarbejde som indebærer, at det tidligere samarbejde K81 ophører – formålet med det nye samarbejde er at få en bedre geografisk fordeling imellem banerne samt at fokusere på at tilbyde de bedste både golfmæssige og naturmæssige oplevelser.

Fynske Golf Oplevelser (FGO)

Under navnet ”Fynske Golf Oplevelser” i daglig tale FGO, har 5 fynske golfklubber indgået et nyt samarbejde startende 1. januar 2020.

Klubberne er følgende: Faaborg Golfklub, Langesø Golf, Odense Golfklub, Svendborg Golf Klub og Vestfyns Golfklub.

Samarbejdet skal ses i lyset af, at klubberne ønsker at tilbyde medlemmerne ekstra oplevelser på gode velplejede fynske golfbaner med god golf, flot natur og rigt dyreliv, ligesom der geografisk er en god spredning på de deltagende klubber.

Formålet med aftalen er, at fuldtidsmedlemmer, der ønsker at gøre brug af ordningen på alle ugens dage kan spille op til 10 runder gratis golf, i kalenderåret, på hver af de andre deltagende klubbers baner.

Tilmelding foregår i hjemmeklubben og koster kr. 250,- pr. klub i samarbejdet udover ens egen hjemmebane. Det vil sige p.t. i alt kr. 1.000,- årligt.

Tilmeldingen åbnes mandag den 2. december. Nærmere info følger.

10.10.19, Ebbe Durck

Kontakt din ​Golfklub i dag

Faaborg Golfklub

Dalkildegaards Alle 1

5600 Faaborg

Telefon: 62 61 77 43

E-mail: faaborggolfklub@sport.dk

web-master: keld@faabva.dk​

CVR: 15443049