Torsdag: Herreklubben

​Herreklubben sæson 2020

​Kære alle herrer i Faaborg Golfklub (mellem 18-99 år og med max. hcp. på 36)

Herreklubben i Faaborg Golfklub vil så gerne være mødestedet for ”drenge”, som vil hygge sig med et spil golf sammen - OG NU SKAL SÆSONEN ENDELIG I GANG.

I sæsonen 2019 var vi mere end 90 medlemmer af herreklubben – i 2020 skal vi da mindst være lige så mange til hyggelig herregolf om torsdagen.

Efter en lang Covid-19-forsinkelse kan vi så småt starte op – og 1. spillerunde i herreklubben bliver

TORSDAG, den 28. maj 2020 kl. 12.45 (eller kl. 16.30)
(eller bare kom den først mulige torsdag du kan).

I forhold til vores sædvanlige set-up, så vil der den første tid være lidt ændrede rutiner omkring udsendelse af hold, spisning, præmiering osv.
Mød op til indskrivning i klubhuset (en ad gangen) når du ankommer til klub-ben, så sørger styregruppen for at informere dig om retningslinjerne.
Udgangspunktet bliver selvfølgelig med fokus på overholdelse af de regler og rammer, som folketinget, DGU og bestyrelsen i FGK har udstukket.

Plan for sæsonen 2020 er vedlagt. (Vi håber det snart bliver den vi kan følge).

NB! Vær dog opmærksom på, at vores fantastiske to-dages-tur er flyttet til au-gust, hvor vi håber det bliver muligt at komme afsted.

Hvis du gerne vil vide mere er du velkommen til at kontakte en fra styregrup-pen. (Kontaktoplysninger findes på de næste sider)

Med venlig hilsen Styregruppen
​__________________________________________________________________

Medlemskab af Herreklubben:

·​Kr. 30 i indmeldelse 1. gang (TJEK, at du så er på medlemslisten – ellers skriv dig på)

·​Kr. 20 pr. Spillerunde (inkl. gæster)

·​Princip = “en rund 50’er” første gang

·​Indmeldelsesgebyr + match fee går til præmier i sæsonen.

·​Kassereren foretrækker betaling via MOBIL-PAY hvis overhovedet muligt.

Spilleformer:

·​Der spilles hver torsdag.

·​Den første torsdag i md. (Hvor der er fællesspisning) fastlægger styregruppen spilleformen (dog altid individuelt spil)

·​De øvrige torsdage spilles Stableford fra valgfrit Tee-sted.

·​For sæsonen oprettes en 9-hullers-række. (For dem som fra gang til gang kun kan spille 9 huller.)
HUSK: Man melder antallet af huller man ønsker at spille ved dagens tilmelding.

·​Der spilles ikke på helligdage

Udgangstider:

·​Kl. 13.00 (scorekort afleveres senest kl. 12.45 i klubhuset) og kl. 16.30 (scorekort afleveres senest kl. 16.28 ved drivning range) - på “normale spilledage”

Spisning:

·​Der er fællesspisning den første torsdag i hver måned. (Niveau kr. 100,- for mad)

·​Denne dag er der udgang kl. 14.30 (Scorekort afleveres Kl. 14.15) og kl. 16.30 og kun de første 9 huller er tællende. (Denne dag meddeler man forud for udgang om dagens 9 tællende huller er i 18- eller 9-hullersrækken)

Nærmest flag:

·​Der er også et gennemgående sæsonspil med 5,4,3,2,1 point pr. spilledag og “slutspil” blandt de 5 bedste over sæsonen på afslutningsdagen. (Altid 1 point hvis du er ”på”)
(Husk derfor at måle og skrive på sedlen ved hul 3 hvis du er “på”)

·​På hver spilledag er der - efter runden - 1 øl pr. mand på det hold, hvor dagens “nærmest hul-vinder” spiller. Øllen udleveres i cafeen.

·​Ved 16.30 udgang er der 1 øl til spilleren nærmest hul pr. spilledag.
(Øl-præmie udleveres kun hvis man er “på”)

·​1. hold tager 2 registreringslister med til Hul 3.

·​HUSK: Du skal altid registrere dig på listen hvis du er på green. (= min. 1 point)

Præmier:

·​Der er præmie for hver 5. deltager. Dette er gældende i begge rækker.

·​Alle præmier udleveres. (Hvis man ikke er til stede, markeres præmien med navn og gemmes i “skabet”)

·​Der indføres en markant vandrepokal til årsvinderen. (De 5 bedste for året præmieres ved afslutningen (18- og 9-hullersrækken)

·​Vandrepokalen er hos “Herreklubmesteren” om vinteren og i klubben ved turneringsstart.

Forslag til ture, arrangementer o.lign.:

·​Den 4-5. Juni 2020 (Tor-fre) arrangeres en 2-dages tur med overnatning. (Slukefter Kro, Sønderjylland)
Prisniveau ca. kr. 1.250 pr. person. Indeholder: Delt dobbeltværelse m/aftenmenu, morgenmad. Fri Bar torsdag (Vin, Øl og vand) fra kl. 15.30-24.00.
2 x Green-fee (Sønderjylland og Royal Oak).
Som udgangspunkt bor man i dobbeltværelse – enkeltværelse kan tilkøbes, hvis der er plads. (Tillæg for enkeltværelse ca. kr. 275)

·​I sensommeren arrangeres en 1-dages tur (dato og sted følger senere)

·​Styregruppen vil overveje muligheder for andre arrangementer, både sociale og spillemæssige.

Spisning, arrangementer, ture og lign.:

·​Der er egenbetaling på dette.

Første spillerunde 2020:

·​Torsdag den 2. april 2020 (1. torsdag efter sommertid)

Sidste spillerunde 2020:

·​Sidste tællende spilledag er torsdag den 15. oktober 2020.

AFSLUTNING

·​Fredag den 23. oktober 2020. (Inkl. alternativt spil og spisning)

Styregruppen 2020 (hvor evt. spørgsmål kan stilles):

Formand Brian Westphal (Resultatansvarlig) Mobil 2213 0651

Kasserer Bent Hansen Mobil 4068 1661