Tirsdag: Faaborg Dameklub

2021 Spilleplan

Beretning for Dameklubben 2019/20

​​ VELKOMMEN TIL FAABORG DAMEKLUB 2021

Vi kommer i Dameklubben for at spille golf, og gøre det bedste vi kan – men vi vil også have det hyggeligt og være en ”bred” klub, hvor alle kan spille med alle, og hvor de bedste kan være en slags rollemodeller for os andre.

Vi har et max. handicap på 54. Vi glæder os meget til at komme i gang med den nye sæson og til at se både kendte og nye ansigter i vores Dameklub. ​

Tirsdag er damedag.

Vi spiller hver tirsdag i sæsonen, der i år begynder tirsdag den 30.marts og slutter søndag den 26. september, hvor vi afholder afslutnings-turnering og årsmøde med efterfølgende festmiddag.

Der vil hver tirsdag bortset fra spisetirsdage være udgang:

Kl. 13.00 og kl. 18.00 Se i kalenderen vedr. spilleform og spisning.

Det udfyldte scorekort afleveres senest 10 min. før lodtrækningen, som foretages mellem alle fremmødte. Man afgør selv på dagen og inden udgang, om dagsformen er til 9 eller 18 huller.

På spisetirsdage (se i spilleplanen) er der udgang kl.15.00 (mødetidspunkt senest 14.40), men på 1. spisedag er der udgang kl. 13, da vi har regelundervisning efter spil og inden spisning (ved Erik Johansen). Hvis nogle ønsker at spille på andre tidspunkter disse dage, skal de selv bestille tid og er ikke med i dagens turnering, da der spilles holdspil.

For at blive medlem af dameklubben skal du have et handicap på 54 eller derunder og betale et kontingent på 275 kr. Indsættes på reg.nr. 5051 konto 2155685 senest den 15. april. Oplys DGU nr. og navn

Som medlem kan man:

·​​frit spille hver tirsdag i sæsonen (i alt ca. 25 gange)

·​​mod greenfee-betaling deltage i et par golfarrangementer til andre klubber

·​​modtage præmie for birdie og 1. pladsen i din række

·​​ved overskud efter sæsonen få et tilskud til den afsluttende festmiddag

Præmier uddeles ved den månedlige spisning, og man skal være til stede, ellers går præmien videre til 2.pladsen.

​Når medlemsskaren kendes, vil der blive foretaget en inddeling i 3 rækker plus 1 9-huls række

Har du lyst til at se, hvad dameklubben er for noget, men ikke ønsker at være fuldgyldigt medlem, er du velkommen til at deltage på tirsdage for kr.30,00 pr. gang, og du deltager på lige fod om 1.præmien i din række, men uden de øvrige rettigheder.

Beslutter du dig for, inden for den første måned at blive medlem, kan det indbetalte beløb for dine prøvegange modregnes i kontingentet på de 275 kr. ​

Mange golfhilsener og på gensyn fra

Marianne Durck marianne_durck@c.dk tlf. 23329963

Grethe Bisgaard gbbisgaard@stofanet.dk tlf. 40326416