har du nogle spørgsmål, så ring.

Onsdag: Kaniner

Spilleplan 2022

Klubber i klubben: Kaniner (onsdage)

ONSDAGS-MATCHER i KANINKLUBBEN i Faaborg Golfklub:

Onsdag den 6. april 2022 starter onsdagsmatcher i kaninklubben. Der spilles hver onsdag frem til 28. sept.

Der er åben for fremmøde kl. 15.00 til 16.50. MatchFee 20 kr. (betales kontant eller MobilePay)

Ingen tilmelding før ved fremmødet.​

Ca. 2. onsdag i måneder er der spisning og præmieuddeling. Datoerne er: 11/5; 8/6; 13/7; 10/8; 7/9

Fremmøde kl. 16.30 - 16.45. MatchFee 20 kr. (menu-pris ca. 125 kr.)

Tilmelding via golfboks. Til både spil og til spisning (bindende)

Når der er spisning, er der tilrettelagt særligt spil med gunstart kl. 17.00.

Alle andre onsdage er kaninmatcherne tællende, og der handicapreguleres efter gældende regler.

Der spilles skiftevis Forni og Bagni. Ca. hver 4. onsdag spiller alle ud fra Tee 48 eller Tee 50, ellers er der valgfri tee.

AFSLUTNINGS-MATCH i KANINKLUBBEN i Faaborg Golfklub:

Lørdag den 1. oktober 2022 kl. 10.00. Særligt spil og efterfølgende frokost og kåring af Årets Kaninspiller og Årets Handicapspiller.

FYNSKE KANIN MATCH 2022:

I 2022 er Kaninklubben i Faaborg Golfklub i pulje 1 sammen med Barløseborg Golfklub, Sølykke Golf og Golfklubben Lillebælt.

De 4 klubber i pulje 1 mødes og spiller match med personlig score, som sammenlægges til hold-score.

Alle matcher spilles søndage med start kl. 15.00. Kaniner (handicap 36,1 og derover) kan deltage.

Bane og dato: Barløseborg 29/5; Faaborg 19/6; Lillebælt 21/8 og Sølykke 4/9.

Mødetid kl. 14.30. Gratis at deltage

TILMELDING VIA GOLFBOKS (søg ”FYNSKE KANIN MATCH”) og/eller opslag

Søndag den 25. september 2022 er der afslutning i Fynske kaninmatch med match kl. 14.00 i Langelands Golfklub og efterfølgende spisning og præmieuddeling.

Matchen er for ALLE KANINER/ Hcp spillere, der har spillet med i bare én af de fynske kanin matcher og Husk det er gratis at deltage.

Med håbet om en skønt golf-sæson og et godt sommerhalvår.

Kaninudvalget

Formålet med Kaninklubben er:

- ​at give nye medlemmer en god start på klublivet.

​- at lære andre kaniner/HCP-spillere at kende, så du altid                        -

- har en at spille med, hvis du kommer alene.

- ​at korte vejen fra kanin- til handicap-spiller.

- ​at bygge videre på rutine og regler.

Kort og godt kom godt i gang med golfspillet!!!!

Vedtægter:

ALLE medlemmer af Faaborg Golfklub kan deltage i ONSDAGS-MATCHER (se sæsonplan 2022).
Hver onsdag kan du møde op i klubhuset; tidligst kl. 15.00 og senest  kl. 16.50.

Her vil én fra kaninudvalget modtage din tilmelding -> dit sconekort og betaling.

Kaninudvalgsmedlemmerne sammensætter 3-bolds-hold og bestræber sig på, at sende hold ud hurtigst muligt, men ikke nødvendigvis i fremmøde-rækkefølge, da holdene helst skal være blandede af kaniner og HCP-spillere.

HCP-spillere er med for at hjælpe/guide kaniner godt i gang med golfspillet.

Bedste score på hvert hul tæller til holdpoint.

Den anden onsdag i hver måned i sæsonen er der fællesspisning med præmieoverrækkelse fra de foregående onsdage samt kåring af månedens kanin- og HCP spiller.

Der uddeles præmier til de bedste holdscore fra de foregående onsdage samt til den spiller der har månedens samlede højeste individuel score.

For at modtage præmier SKAL man være til stede samt tilmeldt spisningen.

1. Præmien vil dog kunne udleveres i efterfølgende måned, såfremt man er til stede og tilmeldt spisning.

Ikke overrakt 1. præmier for september, bortfalder efter afslutningsmatchen.

Præmie til Månedens & Årets Kanin- og Handicap-spiller udleveres altid.

Hcp-spillere kan kun modtage månedsdiplom én gang indenfor 3 måneder. Skulle det ske at samme Hcp-spiller har samlet højeste score flere gange inden for 3 måneder, bliver det næsthøjeste score, der får månedsdiplomet.

Tilmelding til spisning på opslag i klubhuset/golfboks, senest onsdagen før.

Sæsonafslutning lørdag den 1/10 2022 med match og spisning - ”Fest frokost” samt kåring af årets kanin- og årets handicapspiller.

Alle der har spillet kanin matcher i 2022 kan deltage og invitere en partner med til Afslutningen.

Kaninklubben deltager i FYNSKE KANIN MATCH som er en match de fynske klubber imellem.

ALLE kaniner (hcp 36,1-54) kan deltage i en eller flere af de 4 matcher. => 3 muligheder for at spille på andre baner ganske gratis.

Tilmelding på opslag i klubhuset / GOLFBOKS senest onsdagen før.

Kaninudvalget Faaborg Golfklub 2022

Jesper Ruby Hald (Formand) 2894 1125 jesperhald@msn.com