Driverklubben Faaborg Golfklub

Vi starter op igen på  mandag den 08.06.

Styregruppens beretning

Endelig kan vi genoptage vores drivergolf. Vi starter op igen mandag 8. juni.

Husk at holde afstand og følg reglerne der er gældende for golfklubben.

Husk også sommerfrokosten den 10. august. Tilmelding til undertegnede eller skriv jer på listen på vores opslagstavle.

på styregruppens vegne. Hans Aage Rasmussen

-----------------------------------------------------------------------------------

Drivertur 2020

På grund af Corona er vi desværre nødt til at aflyse driverturen den 3-5 juni.

Til gengæld håber vi at sommerfrokosten den 10 august kan afvikles, og så håber vi på stort fremmøde til dette.

Tilmeld dig til undertegnede eller ved at skrive dig på listen på vores opslagstavle, når vi igen kan komme ind i klubhuset.

på styregruppens vegne

Hans Aage Rasmussen

​​-----------------------------------------------------------------

Årsplan og aktiviteter 2020

Deltagere:

Driverklubben er for alle aktive seniorgolfspillere i Faaborg Golfklub,. Der er ingen handicapbegrænsning , og man spiller fra valgfri tee-sted, så alle med gyldigt DGU-kort kan deltage. Der er heller ingen antalsbegrænsning.

Spillet :

Vi mødes hver mandag og aflevere sit scorekort sammen med match fee på kr. 10 hos dagens startere i klublokalet inden kl. 0900. Starterne sammensætter herefter hold på 3-4 personer til gunstart 0915. I lige uger spiller vi på for-ni (1-9), og i ulige uger på bag-ni (10-18). Hvis der er ekstraordinært mange deltagere kan man blive sendt ud på modsatte banehalvdel efter aftale med greenkeeper og eller sekretær. Vi spiller hele året på nær 4 uger i sommerferien og i påske-, pinse-og juledagene.

Matcher:

Driverklubben har for tiden aftale med Midtfyn om en match om året, og med Svendborg ,hvor vi spiller en gang på udebane og en gang på hjemmebane. Bindende tilmelding sker på lister i klubhuset, eller på Golfbox senest en uge forinden.

​Præmier:

I april, august og december arrangeres der præmieuddeling med spisning. Der er uge præmier til vindere af dame og herrerækken. (Dog kan man kun få præmie een gang pr periode) (Er man ikke til stede, går præmien tabt )

Der er periode præmier til 1. plads , i begge rækker.( Er man ikke til stede bliver de dog udleveret på et senere tidspunkt)

I december findes der en årsvinder og en nummer 2, i dame og herre klassen. (Er man ikke til stede bliver den overrakt på et senere tidspunkt.) (Man kan kun modtage års præmien hvert 3.år) Er der flere med samme point , vinder den med lavest hcp. Er der stadig lighed findes vindere ved lodtrækning.

Ligeledes uddeles der præmier for birdies og det der er bedre.( hvis det lykkedes er man selv ansvarlig for at det tydeligt er markeret på scorekortet,inden aflevering.)

Ture:

Der arrangeres normalt en sommertur , af en 2-3 dages varighed med spil på fremmede baner.

Desuden spiller vi midt på sommeren på en anden , fortrinsvis fynsk bane.

Styregruppe 2020:

​ Hans Aage Rasmussen 4011 1758 mh@mrhr.dk

Sten Nordtorp 2484 5385 stennordtorp@live.dk (kontaktperson)

Egon Petersen 6261 2903 barlebo.ost@stofanet.dk

Grethe Petersen 6261 2903 barlebo.ost@stofanet.dk

Mona Iversen 6175 8400 v-iversen@stofanet.dk

Frede Iversen 4044 4743 v-iversen@stofanet.dk (kassemester)

Aase Nordtorp 23629488 skovbjerg@live.dk

Kaj Lindegård 2960 1543 lindegaard@dlgmail.dk