Driverklubben Faaborg Golfklub

​-----------------------------------------------------------------

Årsplan og aktiviteter 2019

Deltagere:

Driverklubben er for alle aktive seniorgolfspillere i Faaborg Golfklub, fortrinsvis mennesker med en god portion livsvisdom. Der er ingen handicapbegrænsning, og man spiller fra valgfri tee-sted, så alle med DGU-kort kan deltage. Der er heller ingen antalsbegrænsning.

Spillet:

Vi mødes hver mandag og aflevere sit scorekort sammen med match fee på kr. 10 hos dagens personale i klublokalet inden kl. 0900. Dette personale sammensætter herefter hold på 3-4 personer til gunstart 0915. I lige uger spiller vi på forni (1-9), og i ulige uger på bagni (10-18). Hvis der er ekstraordinært mange deltagere kan man blive sendt ud på modsatte banehalvdel efter aftale med greenkeeper og eller sekretær. Vi spiller hele året på nær 4 uger i sommerferien og i påske-, pinse-og juledagene.

Matcher: Driverklubben har for tiden aftale med Midtfyn og Sønderborg om en match om året, og med Svendborg, hvor vi spiller en gang på udebane og en gang på hjemmebane. Bindende tilmelding sker på lister i klubhuset, senest en uge forinden.

Præmier:

I april, august og december arrangeres der præmieuddeling med spisning bagefter. Der er ugepræmier til vindere af dame og herrerækken. (Dog kan man kun få præmie een gang pr. periode) (Er man ikke til stede, går præmien tabt). Der er periodepræmier til 1. plads, i begge rækker. ( Er man ikke til stede bliver de dog udleveret på et senere tidspunkt). I december findes der en årsvinder og en toer, i dame- og herreklassen. (Er man ikke til stede bliver den overrakt på et senere tidspunkt.) (Man kan kun modtage års præmien hvert 3.år) Er der flere med samme point , vinder den med lavest hcp. Er der stadig lighed findes vindere ved lodtrækning. Ligeledes uddeles der præmier for birdies og det der er bedre. ( hvis det lykkedes er man selv ansvarlig for at det tydeligt er markeret på scorekortet inden aflevering.)

Der arrangeres normalt en sommertur , af en 2-3 dages varighed med spil på fremmede baner. Desuden spiller vi midt på sommeren på en anden , fortrinsvis fynsk bane.

Styregruppe:

Da der sidste gang ikke var frivillige nok til at danne en styregruppe, har undertegnede personer overtaget magten og tilranet sig beslutningsprocessen.

Hans Aage Rasmussen 4011 1758

Sten Nordtorp 2484 5385 (kontaktperson)

Egon Petersen 6261 2903

Grethe Petersen 6261 2903