har du nogle spørgsmål, så ring.

Igen et godt tilbud fra  Begynderudvalget: Motion, Fællesskab og Frisk Luft

Oversigtsskema Begyndere 2021

​Græshopperne

begyn1begyn2

Prøveforløbet koster kr. 1.000,- som vil blive modregnet, når du melder dig ind i golfklubben.

YGGE - GOLF

golfgrã¦shoppe med golfbold logo

​Bliv medlem i Faaborg Golfklub

og få ”Fyns måske smukkeste golfbane” som din hjemmebane

Er du allerede medlem i en anden klub eller har du spillet golf tidligere ​Kontakt Sekretariatet (Barbara) 62617743

SUPERTILBUD

3 mdrs. ”gratis” prøvemedlemskab for nybegyndere

Har du ikke tidligere spillet golf og aldrig været medlem af Dansk Golf Union, tilbyder Faaborg Golfklub dig som nybegynder muligheden for at tage dit ”golfkørekort”, hvilket er en forudsætning for indmeldelse i en golfklub og ret til at spille på stort set alle golfbaner i ind- og udland.

Prøvemedlemskabet som nybegynder kan i henhold til DGU’s regler vare max. 3 mdr. og omfatter følgende:

​Lån af golfudstyr

​Fri adgang til alle klubbens træningsfaciliteter - inkl. gratis træningsbolde

​Fri adgang til klubbens  par3-bane

5 undervisningslektioner af klubbens professionelle golftræner Daniel Cole

​Teoretisk prøve, som er tilgængelig på Dansk Golf Unions hjemmeside

Klubbens Begynderudvalg står sammen med vores professionelle træner for træningen og er til stede hver mandag aften for at hjælpe dig med råd og vejledning om såvel spillet som klublivet og faciliteterne på Dalkildegaard.

Når du har gennemført dine undervisningslektioner og spilprøverne på par3-banen samt online regelprøven, er du klar til at introduktion til 18 huls banen.

Medlemmer af Begynderudvalget eller andre handicapspillere i klubben vil introducere dig til 18-hulsbanen på 3 prøverunder. Herefter vil du, når du har meldt dig ind, have ret til at spille banen, så ofte du vil.

Pris:

​For alle kommende medlemmer af FGK er de 3 måneders prøvemedlemskab ”gratis”, idet man ved tilmelding til prøvemedlemskabet betaler kr. 995, som refunderes fuldt ud ved efterfølgende indmelding som fuldtidsmedlem i klubben.

Er du usikker på, om golf er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet for at aftale en prøvetid på træningsbanerne sammen med en fra klubbens Begynderudvalg. Vi giver dig også gerne en rundvisning i klubben

​​

For yderligere oplysninger, venligst kontakt Barbara Westphal i klubbens sekretariat på tlf. 62617743 eller på e-mail faaborggolfklub@sport.dk.

Golf er ikke helt ligetil, men fyldt med udfordringer. Det er det der gør det så fascinerende, men for at du kan få det bedst mulige udbytte af dit spil, skal du gennemføre et ”golfkørekort”, som klubben hjælper dig med.

​Det er begynderudvalget der står for træningen og hjælpe dig med det, på klubbens træningsbane (par3- banen). Der er medlemmer af Begynderudvalget på banen hver mandag kl. 17.30. De er der, for at hjælpe dig med din træning. Det kan enten være på drivingrange, putting green eller på par3-banen.

Som medlem i klubben, kan du frit bruge alle klubbens faciliteter. Det betyder du kan gå på par3- banen og på driving range så tit du ønsker. På par3 -banen skal du dog følges, enten med en fra begynderudvalget eller en fra klubben, der har golfkørekort.

Begynderudvalget 2021

Begynderudvalget har sin egen opslagstavle i klubhuset. Her finder du alle praktiske informationer samt oversigt over udvalgets medlemmer og deres telefonnumre.

Du er altid velkommen til at kontakte udvalget, hvis du har spørgsmål.

Kontaktinformation for begynderudvalget

Carsten Belling (formand) 61511951 carstenbelling@mail.dk

Egon Petersen​​6261 2903​barlebo@stofanet.dk

​Aase Nordtorp​​​​​​​​ 2362 9488​skovbjerg@live.dk

​Helge Leth​4054 1848​helgelethprivat@gmail.com​​

Elsebet Lundgreen 24988745 elsebetlundgreen@gmail.com

Sekretariatet (Barbara) 62617743

Inspiration

Er I en gruppe, som kunne have lyst til at gennemføre et socialt arrangement med golf, evt. mad og drikke fra Café Dalkilden, så ring til Barbara på 62617743 og hør nærmer om de mange muligheder!

Er du "gammel begynder"?

Som gammel begynder kan du få repeteret nogle af de slag, som du tidligere har lært hos vores træner Daniel Cole mandage og torsdage

kl. 17-18. Man møder blot op.

Begynderudvalget står klar for såvel nybegyndere som "gamle begyndere", hver mandag aften så mød op kl. 17.45, hvor man går ud kl. 18.00 i klubben.

Her mødes mange gamle begyndere. Det kan være begyndere fra sidste år, eller før, men som måske ikke lige har fået spillet så meget af den ene eller anden grund.

Begynderudvalget har booket nogle tider og sætter hold sammen, så det bliver en skønsom blanding af nye og mere erfarne spillere, og deltager også selv, i den udstrækning det er muligt

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Faaborg Golfklub!

Nyttige numre

Faaborg Golfklub (Barbara)