Græshopperne

Kunne du tænke dig at spille golf, så mød op mandage kl. 17.45, så vil begynderudvalget tage godt imod dig.

Har du ikke selv et golfsæt, låner du blot et af klubben i hele prøveforløbet.

begyn1begyn2

Prøveforløbet er gratis dvs. du beslutter først, når du er færdig med golfkørekortet, hvilken type medlemskab, du efterfølgende ønsker.

- HYGGE - GOLF

Er du "gammel begynder"?

Som gammel begynder kan du få repeteret nogle af de slag, som du tidligere har lært hos vores træner Daniel Cole mandage og torsdage

kl. 17-18. Man møder blot op.

Begynderudvalget fortsætter med spil for gamle begyndere, hver mandag aften kl. 17.50 i klubben.

Her mødes mange gamle begyndere. Det kan være begyndere fra sidste år, eller før, men som måske ikke lige har fået spillet så meget af den ene eller anden grund.

Begynderudvalget har booket nogle tider og sætter hold sammen, så det bliver en skønsom blanding af nye og mere erfarne spillere, og  deltager også selv, i den udstrækning det er muligt.

golfgrã¦shoppe med golfbold logo

​Bliv medlem i Faaborg Golfklub

”Bliv medlem i Faaborg Golfklub og få en af Fyns flotteste baner som hjemmebane”.

Er du medlem i en anden klub eller har du spillet golf tidligere?

Så klik her​.

Spil golf i Faaborg Golfklub

Går du og overvejer om golf er noget for dig, bør du give spillet en chance og dig selv mulighed for en masse god motion og mange gode oplevelser. Det eneste det kræver er, at du melder dig ind i Faaborg Golfklub, så kan du låne et golfsæt og begynderudvalget vil, sammen med klubbens træner, hjælpe dig med undervisning og træning, så du kan få dit ”golfkørekort”. Det hele er med i prisen.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan enten sende en tilmelding som den du finder her på hjemmesiden, under ”Medlemskab” eller du kan ringe eller maile til Faaborg Golfklub på faaborggolfklub@sport.dk telefon 62 61 77 43.

Er du usikker på, om golf er noget for dig, kan du også kontakte klubben for en aftale om en prøvetid eller du kan komme op på golfbanen en mandag aften kl. 17.45, hvor begynderne spiller.

Golf er ikke helt ligetil, men fyldt med udfordringer. Det er det der gør det så fascinerende, men for at du kan få det bedst mulige udbytte af dit spil, skal du bestå et ”golfkørekort”, som klubben hjælper dig med.

​Det er begynderudvalget der står for træningen og hjælpe dig med det, på klubbens træningsbane (par – 3 banen). Der er medlemmer af begynderudvalget på banen, hver mandag kl. 17.45. De er der, for at hjælpe dig med din træning. Det kan enten være på driving range, putting green eller på par – 3 banen.

Som medlem i klubben, kan du frit bruge alle klubbens faciliteter, det betyder du kan gå på par – 3 banen og på driving range så tit du ønsker. På par 3 banen skal du dog følges, enten med en fra begynderudvalget eller en fra klubben, der har golfkørekort.

Golfkørekortet

Når du har fået de undervisningslektioner du skal have og du har bestået spilprøven som er 3 scorekort fra par – 3 banen med minimum 36 point og du også har bestået online regelprøven, er du klar til, at blive introduceret til 18 huls banen. Medlemmer af begynderudvalget vil introducere dig til bane og herefter har du ret til at spille på banen så ofte du vil. Alle andre golfklubber er også åbne for dig, når du har fået din banetilladelse. (Der kan være begrænsninger på nogle baner med hensyn til, hvor højt handicap man accepteret).

Begynderudvalget

Begynderudvalget har sin egen opslagstavle i klubhuset, her kan du se, hvem der er medlemmer af udvalget og deres telefonnumre. Du er velkommen til at ringe til udvalgsmedlemmerne, hvis du har spørgsmål eller lignende.

Vil du have en rundvisning i klubben, eller har du spørgsmål i øvrigt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat  på nedenstående nummer. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Faaborg Golfklub.

Nyttige numre

Faaborg Golfklub (Barbara)

Jørgen Bremholm, formand

jorgenbremholm@