Græshopperne

Nyt fra begynderudvalget.

Inden længe begynder golfsæsonen for alvor, der er selvfølgeligt nogle, der har spillet golf hele vinteren, men for de fleste begyndere begynder er foråret ensbetydende med sæsonstart.

Der er derfor tid til at informere om, hvilke aktiviteter der sker, hvornår og som har fokus på begynderne fra sidste år og på de, forhåbentligt mange nye begyndere som vi håber på at få, igen i år.

For alle de nye, der fik ”golfkørekort” sidste år, har vi hyret Daniel til at holde en opstart dag søndag, d. 15. april kl. 10.00.

Reserver dagen allerede nu, for her kan du få repeteret nogle af de slag du lærte sidste år. Efter Daniels repetition, har du mulighed for, at gå en runde sammen med medlemmer fra begynderudvalget, så du kan komme godt i gang med den nye sæson. Det er gratis at deltage, så mød op og få en god start på sæsonen.

Begynderudvalget fortsætter også med spil for gamle begyndere, hver mandag aften kl. 17.50 i klubben, første gang mandag, d. 9. april.

Her mødes mange gamle begyndere. Det kan være begyndere fra sidste år, eller før, men som måske ikke lige har fået spillet så meget, af den ene eller anden grund.

Begynderudvalget har booket nogle tider og vi sætter hold sammen, så det bliver en skønsom blanding af nye og mere erfarne spillere. Det er begynderudvalget der sætter holdene og vi deltager også selv, i den udstrækning vi kan.

Endeligt holder klubben ”Åbent Hus”, den 22. april, sammen med alle golfklubber i landet. Her kan alle interesserede komme forbi og forsøge sig ud i golfspillets finesser. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og fortæl det til alle du kender. Der kommer yderligere information senere.

golfgrã¦shoppe med golfbold logo

​Bliv medlem i Faaborg Golfklub

”Bliv medlem i Faaborg Golfklub og få en af Fyns flotteste baner som hjemmebane”.

Er du medlem i en anden klub eller har du spillet golf tidligere? 

Så klik her​.

Spil golf i Faaborg Golfklub

Går du og overvejer om golf er noget for dig, bør du give spillet en chance og dig selv mulighed for en masse god motion og mange gode oplevelser. Det eneste det kræver er, at du melder dig ind i Faaborg Golfklub, så kan du låne et golfsæt og begynderudvalget vil, sammen med klubbens træner, hjælpe dig med undervisning og træning, så du kan få dit ”golfkørekort”. Det hele er med i prisen.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan enten sende en tilmelding som den du finder her på hjemmesiden, under ”Medlemskab” eller du kan ringe eller maile til Faaborg Golfklub på faaborggolfklub@sport.dk telefon 62 61 77 43.

Er du usikker på, om golf er noget for dig, kan du også kontakte klubben for en aftale om en prøvetid eller du kan komme op på golfbanen en mandag aften kl. 18.00, hvor begynderne spiller.

Golf er ikke helt ligetil, men fyldt med udfordringer. Det er det der gør det så fascinerende, men for at du kan få det bedst mulige udbytte af dit spil, skal du bestå et ”golfkørekort”, som klubben hjælper dig med.

​Det er begynderudvalget der står for træningen og hjælpe dig med det, på klubbens træningsbane (par – 3 banen). Der er medlemmer af begynderudvalget på banen, hver mandag fra kl. 18.00. De er der, for at hjælpe dig med din træning. Det kan enten være på driving range, putting green eller på par – 3 banen.

Som medlem i klubben, kan du frit bruge alle klubbens faciliteter, det betyder du kan gå på par – 3 banen og på driving range så tit du ønsker. På par 3 banen skal du dog følges, enten med en fra begynderudvalget eller en fra klubben, der har golfkørekort.

Golfkørekortet

Når du har fået de undervisningslektioner du skal have og du har bestået spilprøven som er 3 scorekort fra par – 3 banen med minimum 36 point og du også har bestået online regelprøven, er du klar til, at blive introduceret til 18 huls banen. Medlemmer af begynderudvalget vil introducere dig til bane og herefter har du ret til at spille på banen så ofte du vil. Alle andre golfklubber er også åbne for dig, når du har fået din banetilladelse. (Der kan være begrænsninger på nogle baner med hensyn til, hvor højt handicap man accapterer).

Begynderudvalget

Begynderudvalget har sin egen opslagstavle i klubhuset, her kan du se, hvem der er medlemmer af udvalget og deres telefonnumre. Du er velkommen til at ringe til udvalgsmedlemmerne, hvis du har spørgsmål eller lignende.

Vil du have en rundvisning i klubben, eller har du spørgsmål i øvrigt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat  på nedenstående nummer. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Faaborg Golfklub.

Nyttige numre

Faaborg Golfklub (Barbara)

Asger Clausen, formand 

21 27 34 40​

acl@privat. dk​

Kontakt din ​Golfklub i dag

Faaborg Golfklub

Dalkildegaards Alle 1

5600 Faaborg

Telefon: 62 61 77 43

E-mail: faaborggolfklub@sport.dk

web-master: keld@faabva.dk​

CVR: 15443049

Faaborg Golfklub
Dalkildegaards Alle 1
5600 Faaborg