Parmatch 2021 Sjovt – udfordrende – hyggeligt

Parmatchen er en 9 hullers runde.

Hver anden fredag opfordres alle ”våbenføre” mænd og kvinder, der er fyldt 18 år og som kan lide at spille ”greensome” golf med en partner til at møde op i klubben og tilmelde sig mellem kl. 15.50 og 16.40. Vi spiller ud mellem 16 og 17.

Alle skal være tilbage i klubhuset kl. 19.15. Spisningen begynder kl.19.30.

I 2021 begynder sæsonen fredag den 9. april (-eller hvornår det bliver muligt), og vi spiller derefter alle fredage i lige uger til og med den 24. september, hvor vi holder vores festlige afslutning.

Kom og vær med fra starten!

Alle kan være med – find en ”makker” hvad enten du spiller med din partner eller ven/veninde, så er alle velkomne. Vi afslutter hver ”greensome” med en dejlig middag og hyggelig komsammen i klubben, hvor aftenens præmier uddeles. Der er kun præmier til dem, der deltager i spisningen. Matchfee, (kun kontanter) er 25 kr. pr person, som går ubeskåret til præmier. Der er også præmie for nærmest hul på hul 3 og hul 6.

Middagen koster ca. 100 kr. pr. person.

Tilmelding til spisning skal af hensyn til Cafeens planlægning ske senest onsdagkl. 17.00 i den uge, der spilles.

Tilmelding enten på opslaget i klubhuset eller direkte til Kim på tlf. 62617743/ 23251327 eller mail: cafedalkilden@outlook.dk

Som de sidste tre år arbejder vi på at lave en parmatchtur. Denne gang onsdag-torsdag den 11.-12. august. Mere om turen senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen!

OBS. Hvis du/I ønsker løbende info om parklubben (- og ikke i forvejen plejer at få det), bedes I sende jeres mailadresse til Allan Ørtvig.

Da vi i skrivende stund ikke kender reglerne for april med hensyn til forsamlingers størrelse og om restauranters situation, er det med forbehold at ovenstående gælder. Der er åbnet op for udendørs idræt, så vi kan godt spille, men måske ikke spise efter matchen. Og hvis tilmelding ikke kan foretages på normal vis, møder man bare op imellem kl. 15.50 og 16.40.

Styregruppen 2021:

Anette & Peter Holm, Tlf.: 61692134, hostpe@hotmail.com

Marianne & Allan Ørtvig, Tlf.: 61607037, oertvig.faaborg@gmail.com

Jytte & John Vangshold, Tlf.: 21202311, jytte@jovalive.dk

09.04.21 Kære parklubber

Så kom vi i gang med årets matcher.

Det var koldt og blæsende, men solen skinnede, og foråret er sikkert på vej.

Da vi ikke må være sociale og indendørs og spise sammen og synge, blev dagens match ordnet udendørs med afstand og i god ro og orden.

Der var 11 par, der mødte op. Og det giver præmier til de 3 bedste hold.

Resultaterne var blandede, som det plejer at være, men der er jo altid nogle, der får flest point.

Og det var:

1. pladsen med 17 point (-med flest point på de sidste 3 huller): Aase og Sten Nordtorp

2. pladsen med 17 point (-med flest point på de sidste 6 huller): Marianne og Allan Ørtvig

3. pladsen med 17 point (-med færre point på de sidste 6 huller): Børge og Grethe Bisgaard

Nærmest flaget på hul 3: Sten Nordtorp 0,92 m

Nærmest flaget på hul 6: Marianne Ørtvig 7,44 m

Præmierne til de dygtige vindere vil blive delt ud, når det igen er muligt at samles.

Og husk at der jo allerede er parmatch igen om 14 dage.

Sikkert under samme vilkår som i dag. Men I får nærmere besked om eventuelle ændringer.

på parklubbens vegne

Allan Ørtvig