har du nogle spørgsmål, så ring.

Parklub 2022: Sjovt – udfordrende – hyggeligt

Parklubben spiller hver gang en 9 hullers runde med efterfølgende spisning.

Hver anden fredag inviteres alle ”våbenføre” mænd og kvinder, der er fyldt 18 år, til ”greensome” golf, med valgfri partner. (-og måske finder vi på andre spilformer af og til)

Man møder op i klubben mellem kl. 15.40 og 16.40, udskriver- og afleverer scorekort.

Vi spiller ud efter ”først til mølle” mellem kl. 16 og kl. 17.

Alle skal være tilbage i klubhuset kl. 19.15. Spisningen begynder kl.19.30.

I 2022 begynder sæsonen fredag den 8. april og vi spiller derefter alle fredage i lige uger til og med juni.

I år holder vi sommerferie i juli.

Efterårsspillet starter den fredag 5. august (-med spil i ulige uger) og den 30. september holder vi vores festlige sæsonafslutning. (-hvor alle, der har deltaget mindst 2 gange i sæsonen, kan deltage)

Kom og vær med fra starten!

Alle kan være med – find en ”makker” hvad enten du spiller med din partner eller ven/veninde, så er alle velkomne. Vi afslutter hver match med en dejlig middag og hyggelig komsammen i klubben, hvor aftenens præmier uddeles. Der er kun præmier til dem, der deltager i spisningen.

Matchfee (kun kontanter)

25 kr. pr spiller pr gang.

Eller 150 kr. pr. spiller for hele sæsonen.

Der er også præmie for nærmest hul på hul 3 og hul 6.

Middagen, der betales direkte til cafeen, koster ca. 100 kr. pr. person.

Tilmelding til match og spisning skal fra nu af, af hensyn til Cafeens planlægning, ske på GOLFBOX og som sædvanlig senest onsdag kl. 18.00 i den uge, der spilles.

Hvis der er et ønske om det, kan vi arrangere en 1-dags tur et eller andet sted hen med spil og spisning.

OBS. Hvis du/I ønsker løbende infomails om parklubben (- og ikke i forvejen plejer at få det), bedes I sende jeres mailadresse til Allan Ørtvig.

Styregruppen 2022:

Anni & Peder Jørgensen, Tlf.: ​30951514, anniogpeder@hotmail.com