Fredag - Parklubben

22.05. Kære parklubber

.Så er det lige før..

Nu må vi, næsten...

I hvert fald starter parklubben blødt op næste fredag - den 29. maj.

Vi MÅ så meget nu, at vi kan spille, men ikke lave fællesspisning. (Man må stadig kun være 10 i et selskab -og med afstand)

Så derfor bliver det en dag uden forhåndstilmelding.

I skal bare møde op i klubhuset mellem kl. 16 og 17, betale 50 kr. pr. par (kun kontanter) og vil så blive sendt ud og spille 9 huller med andre par.

Der vil også i år være præmier til de bedste hold og nærmest hul (på green) på hul 3 og 6.

Præmierne fra 1. gang, vil blive uddelt ved første fællesspisning.

Hvis man er interesseret i at spise efter matchen, kan man hver især bestille mad hos Kim. Enten før eller efter runden.

Parklubben plejer at arrangere en tur med overnatning. De sidste par år med golf på vejen dertil og overnatning på Pejsegården i Brædstrup.

Vi har også arrangeret en tur i år, og igen til Pejsegården. Det er den 1.-2. juli, og vi vil meget gerne have (en hurtig og uforbindende) tilbagemelding fra jer, om I har lyst til at deltage. I kan melde tilbage til mig på mail. Vi skal melde endeligt tilbage til Pejsegården i begyndelsen af juni.

Invitationen vedlægges som vedhæftet fil.

På parklubbens vegne Allan Ørtvig

Parturen 2020

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

Fredag – Parklubben

Parmatch 2020 Sjovt–udfordrende–hyggeligt

Parmatchen er en 9 hullers runde.

Hver anden fredag opfordres alle, som kan lide at spille ”greensome” golf med en partner til at møde op i klubben og tilmelde sig mellem kl. 15.50 og 16.40. Vi spiller ud mellem 16 og 17.

Alle skal være tilbage i klubhuset kl. 19.15. Spisningen begynder kl.19.30.

I 2020 begynder sæsonen fredag den 3. april, og vi spiller så ellers hver anden fredag til den 18.. september, hvor vi holder vores festlige afslutning.

Kom og vær med fra starten!

Alle kan være med – find en ”makker” hvad enten du spiller med din partner eller ven/veninde, så er alle velkomne. Vi afslutter hver ”greensome” med en dejlig middag og hyggelig komsammen i klubben, hvor aftenens præmier uddeles. Der er kun præmier til dem, der deltager i spisningen. Greenfee er 25 kr. pr person, som går ubeskåret til præmier. Der er også præmie for nærmest hul på hul 3 og hul 6.

Tilmelding til spisning skal af hensyn til Cafeens planlægning ske senest onsdagkl. 17.00 i den uge der spilles.

Tilmelding enten på opslaget i klubhuset eller direkte til Kim på tlf. 62617743/ 23251327 eller mail: cafedalkilden@outlook.dk

Som de sidste tre år arbejder vi på at lave en parmatchtur. Denne gang onsdag-torsdag den 1.-2. juli. Mere om turen senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Styregruppen 2020:

Mona og Frede Iversen