KLubturneringer 2020

Husk sidste chance for tilmelding til Dalkildegaards Cup, Klubmesterskab hulspil Damer & Herrer er d. 2/6-20 og med tilmelding via golfbox.

I forbindelse med tilmelding til Dalkildegaards Cup starter vi op med betaling, når du tilmelder dig.

TILMELDING TIL TURNERINGER

Bestyrelsen har i samarbejde med turneringsudvalget besluttet at tage det betalingsmodul, som ligger i Golfbox, i anvendelse i forbindelse med tilmelding til/betaling for deltagelse i de fremtidige klubturneringer.

Der er to primære grunde til klubbens ønske om ibrugtagning af betalingsmodulet. Dels har vi fra klubbens side helt overordnet et ønske om gradvist at mindske håndteringen af kontanter, dels vil det være en klar fordel for turneringsudvalget, at betalinger foretages ved tilmelding til turneringerne.

Tilmelding til turneringer foretages som sædvanligt i Golfbox, men man vil fremover ved tilmelding blive bedt om at betale. Proceduren er enkel og identisk med den, vi kender, når vi handler på nettet. Man kan bruge sit Visa/Dankort, Mastercard eller Maestro-kort.

Betaling SKAL foretages samtidig med tilmelding til en turnering, man kan altså IKKE vælge at vente med at betale til man møder op til turneringen.

Hvis man af en eller anden grund bliver forhindret i at deltage og må melde fra til en turnering, hvor man har tilmeldt sig og betalt, bliver turneringsfee’en automatisk tilbagebetalt, når man i Golfbox sletter sin deltagelse inden tilmeldingsfristens udløb.Ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb, vil det ikke være muligt at få sin turneringsfee tilbagebetalt.

Hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med tilmelding og betaling via Golfbox, så tag kontakt til turneringslederen eller sekretariatet.

På bestyrelsens vegne Børge Bisgaard