Flere aflysninger.

​Kære venner.

Statsministeren har forlænget Covid 19 karantænen perioden indtil den 13. april. Det har vi i bestyrelsen naturligvis valgt at tilslutte os. En af konsekvenserne er at arbejdsdagen, som I har hørt, er blevet aflyst, og det betyder også at vi aflyser vores planlagte åbningsturnering.

​​

Hvad gør vi nu.... Bestyrelsen arbejder med at finde løsninger, eventuelle sammenlægninger af matcher, alternativt en lidt kortere periode mellem vores klubturneringer, alt sammen i samarbejde med vores sponsorer og med Café Dalkilden.

​​

I sidste ende afhænger det hele af fremtidige udmeldinger fra sundheds myndighederne og DGU.

Vi vender tilbage så snart vi har nyt omkring vores Golfklub, og indtil da, så pas rigtig godt på hinanden derude.

På bestyrelsens vegne Jørgen Bremholm

Kære parklubber

Vi ser os desværre nødsaget til, i lighed med golfklubbens holdning generelt, at aflyse den første parmatch fredag den 3. april.

Mvh på parklubbens vegne Allan Ørtvig

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dameklubben

Vi aflyser Dameklubbens opstart den 31.marts på grund af Covid 19.

Du kan orientere dig om en ny opstarts dato her på hjemmesiden.

Hilsen Styregruppen