En venlig påmindelse​

Kære medlem.

Uanset om I er få eller mange spillere, SKAL ALLE reservere og bekræfte tider i Golfbox.

Dette gælder såvel sommer som vinter!

Får du ikke bekræftet din tid i tide (senest 15 min. før tiden er reserveret), SKAL du reservere tiden på ny og bekræfte den.

Baneserviceteamets opgave er at sikre, at såvel greenfeegæster som medlemmer får den bedst mulige oplevelse ved at spille banen.

På deres runde vil de checke at bagmærke er i orden, eller se efter at vores gæster udefra har betalt greenfee. Endvidere holder de øje med flowet på banen samt husker os på at lægge turf på plads, at rive efter os i bunkers og at rette nedslagsmærker op.

Tag godt i mod dem og husk på at de ikke er her for at genere os men blot hjælpe os med det vi hurtigt kan komme til at glemmeJ

Bedste hilsner

Sekretariatet