​Kære venner.

Som nogle af jer sikkert har læst, er der kommet nye anbefalinger fra DGU.

Hovedbudskabet i de nye anbefalinger er at bestyrelsen har ansvaret for at sundhedsmyndighedernes anvisninger tilpasses de fysiske forhold i klubben, og medlemmerne har ansvaret for, at de bliver overholdt.

Puttinggreen er klar fra torsdag morgen, uden flag og med højest 5 spillere på banen er gangen!!

Indspil kan også benyttes, igen højest 5 personer på samme tid!!

Vi har vurderet at drivingrange også kan åbnes fra torsdag morgen, med lidt færre måtter end normalt, og det betyder også at vores boldopsamler hold igen skal i aktivitet, så husk at tage hensyn. Med åbning af rangen kommer en tilbagevendende udfordring - nemlig kurvene.............. I SKAL SELV SÆTTE JERES KURV PÅ PLADS, vi kan ikke forvente at personalet vil samle kurve sammen i disse Corona tider. HJÆLP HINANDEN MED OPGAVEN-TAK.

Men bmrk. vi lukker for indspilsgreen, den må ikke benyttes.

Turneringer, klub i klubben aktiviteter og organiseret fællestræning er udsat indtil vi forhåbentligt hører positivt nyt omkring 10 maj hvor nuværende påbud/anbefalinger revideres.

Alle tidligere anbefalingerne vedrørende skraldespande, river i bunker og adgang til bygninger/toiletter er stadig gældende.

Fortsat god fornøjelse med golfspillet.

Pbv/Jørgen Bremholm Formand