”Dalkildegaard” bliver røgfrit område

Som bekendt har Dalkildegaard netop fået en indvendig ”ansigtsløftning”, og når man træder ind, møder man en ren og frisk duft, og lokalerne fremstår lyse og venlige.

Bestyrelsen har derfor fundet, at tidspunktet nu er det rette til at indføre et totalt rygeforbud i alle bygninger og lokaler på Dalkildegaard.

Forbuddet indebærer, at det hidtidige rygerum på 1. sal i hovedbygningen inddrages til mødelokale for bestyrelsen, udvalg, klubber-i-klubben m.fl.

Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til endnu engang at takke husudvalget og de øvrige frivillige medlemmer, som har udført det store arbejde med den indvendige renovering af hovedbygningen – TAK!

røgfrit

​Faaborg, den 16. februar, 2019, På bestyrelsens vegne Søren Pedersen, næstformand