17.03. Bestilling og bekræftelse af bookede starttider

Det er et stigende problem, at bookede starttider IKKE bekræftes, inden man går på banen – og nok så beklageligt, at spilletid ofte IKKE forudbestilles i Golfbox. Dette gælder primært vores egne medlemmer.

Da det er vigtigt, at klubben har overblik over belastningen på banen og ikke mindst over, hvem der spiller og disse spilleres spilletilladelser, henstiller bestyrelsen hermed på det kraftigste til, at ALLE starttider bekræftes før spil på banen og at starttider ALTID bestilles.

I den forbindelse - for at imødegå diverse rygter - skal det for en ordens skyld pointeres, at udefra kommende FGO spillere, som ikke bekræfter deres tider, uanset dette af sekretariatet bliver trukket et ”klip” i antal spillerunder på vores bane.

Der er INGEN undskyldning for ikke at booke/bekræfte sin tid på banen, da alle funktioner i Golfbox kan klares på nettet eller på telefonen med GOLF app’en umiddelbart før spilletid, når man nærmer sig klubben/er ankommet.

På forhånd tak for jeres efterlevelse af denne reminder.

P b v. Jørgen Bremholm, Formand