Yderlige lempelser​

Lidt praktiske informationer og opfordringer fra den skrive glade formand ;-)

Vi følger som tidligere nævnt anbefalingerne fra DGU og åbner for 4 bolde fra torsdag d. 16. april 2020.

Vi synes i bestyrelsen at det er gået rigtig godt siden åbningen d. 4. april 2020 og tror derfor på, at vi sammen også kan løfte opgaven, selvom vi også åbner banen for gæster.

Når vi nu åbner vores fine bane for medlemmer af de andre klubber i FGO samarbejdet, er det fordi vi har aftalt en tilsvarende åbning af deres baner. Så har I ikke bestilt jeres FGO kort endnu, så kontakt Barbara i sekretariatet, det giver jo også lidt penge i vores klubkasse :-)

FGO koster 1000.- og kan betales via Mobilepay 64546. God fornøjelse.

HUSK, at vi som golfere er nogle af de få medlemmer, der kan være aktive omkring vores sport, og derfor skal vi huske på at der er folk udefra der kan kigge med, vi har både gående, cyklende og forbipasserende bilister, og "misundelsens øjne" ser hvad de ser........... SÅ HUSK at holde afstand, ikke kun til medspillere men også til bolden foran, en rigtig god start vil være hvis alle retter sig efter uret på hul 1, og ikke slår ud før tid!

Det er tidligere blevet nævnt at skraldespande IKKE MÅ BENYTTES, så husk pose hjemmefra!!

Toiletterne er aflåst - gælder både i bygningerne og på banen - MEN - skulle behovet komme bag på en, og man er tvunget til at træde af på naturens vegne, så bedes i RYDDE OP EFTER JER!! Vi har desværre oplevet at golfklubbens personale har måttet iføre sig gummihandsker med mere for at fjerne resultatet af flere ufrivillige besøg bagved toiletterne på banen. DET ER IKKE I ORDEN!!!!!!!!!!!

Til sidst vil jeg på egne og bestyrelsens vegne sige jer tak for god opførsel, og ønske fortsat god spillelyst.

Pbv/Jørgen Bremholm