​NY BANEREKORD

Elite Tour i Faaborg Golfklub.

I dejligt vejr har vi i dag afholdt første afdeling af DGU Elite Tour.
Der er finalerunden tilbage i morgen hvor de bedste fra dagen i dag, kæmper om topplaceringerne.
Dagen i dag bød på 1409 Pars, 396 Birdies, 12 Eagles. samt 1 Albatros på hul 15.
Der blev også sat ny Banerekord fra TEE 60 - 65 Slag(8 Birdies og en bogey). dermed faldt den gamle rekord fra 1999, som indehavedes af Thomas Larsson (landstræner).

Banerekorden blev sat af Malthe T. Lauritsen fra Brønderslev Golfklub, mens Valdemar Smedegaard fra Svendborg Golfklub ud over Albatrossen på hul 15 også lavede en Eagle på hul 12. Det er vist første gang i Faaborg Golfklubs historie at samme spiller gør det.
En dejlig dag i bakkerne, med fantastisk vejr. Vores Greenkeepere har knoklet den seneste tid, for at gøre banen top lækker til denne weekend.
Næste alt ser lækkert ud, greens er ikke perfekte - Men der skal lyde en STOR ROS til vores Greenkeeper stab, som har gjort hvad de kunne og lige lidt mere.
Finaledagen i morgen starter kl 8:00, hvor Valdemar der lavede Albatros i dag teeer ud.

Efter trediedagen, hvor de 30, der klarede cuttet var ude over en 18 hullers match, blev førstepladsen delt mellem:

Oliver H. Jørgensen, Silkeborg Ry Golfklub med -8 og Emil Søgaard, Ikast Tullamore Golfklub ligeledes med -8,

Mens trediepladsen deltes af Gustav Frimodt med -7 og Malthe T. Laustesen med -7.