har du nogle spørgsmål, så ring.

​10.05. Made in Himmerland

Som noget nyt har vi i år valgt at deltage i Danmarks største nærmest pinden-konkurrence. Road to Made in HimmerLand. En nærmest pinden-konkurrence understøttet af Made in HimmerLand presented by Freja med flotte præmier.

Alle, der spiller på vores bane i uge 19 kan deltage i konkurrencen, og der er flotte præmier på højkant. Du skal dog have en spillemakker med som markør, og slaget skal indgå i en normal runde. Det er gratis at deltage.

Så hvis du slår et slag, der ligger tættere på flaget end dagens hidtil bedste, så husk at skrive dig på sedlen ved green og få din markør til at kvittere for slaget. Hvis du ved dagens afslutning har slået dagens bedste slag vinder du en partoutbillet til Made in HimmerLand i 2022. Vinder du efterfølgende klubbens lodtrækning blandt de 7 dagsvindere, vinder du ovenikøbet en eksklusiv VIP billet til dette års udgave af Made in HimmerLand. En billet, der er i høj kurs, da der ikke bliver mulighed for at købe billet til årets turnering.

Alle vindere indrapporteres efterfølgende til Dansk Golf Union, som vil liste alle vinderne med navn, afstand og klub på Golf.dk samt videregiver information om navn og mailadresse til Made in HimmerLand til brug for udstedelse af billetter.

Skulle en spiller være så dygtig at lave Hole in one, så modtager man en særlig præmie fra Made in HimmerLand presented by Freja, der består af en overnatning og to runder golf for to personer.

Der skal være markør på scorekortet, som indleveres i klubben.

Vi glæder os til at se dig i klubben i uge 19 og hvem ved, måske bliver det dig, der skal til HimmerLand og se golf i verdensklasse?

Hullet der konkurreres på – er Hul 13.

I weekenden d. 15. & 16. maj 2021 – vil Kim og Café Dalkilden desuden sælge pølser ved greenen på hul 13 – så drop madpakken og nap en hotter.

Med venlig hilsen Claus Halken