Arbejdsdag

Så er det atter tid til at trække i arbejdstøjet!

altmuligmand

Kære medlemmer i FGK,

Foråret står for døren - med andre ord, er det igen den tid på året, hvor vi alle står og tripper og glæder os til endnu en sæson på golfbanen.

For at sikre, at vores faciliteter og omgivelser på Dalkildegaard fremstår så indbydende og velplejede som muligt straks fra sæsonstart, beder vi også i år om jeres hjælp i form af jeres arbejdsindsats for klubben

lørdag den 6. april 2019 kl. 08.30 – 14.00

Denne dag samles vi for at rydde op, gøre rent, male, rive mm – med andre ord for at trimme, hvad trimmes kan!

Tilmelding inden den 1. april:

• ·​via Golfbox
  • ·​pr. email til faaborggolfklub@sport.dk eller
  • ·​på den opsatte liste i klubhuset

Evt. spørgsmål kan rettes til: Claus Halken: 26248703 eller Sekretariatet: 62617743

Vi håber, at rigtigt mange af jer også i år er indstillet på at yde denne ekstra arbejdsindsats for klubben til gavn og glæde for os selv – men også for vores forhåbentligt mange greenfeegæster i den kommende sæson.

På forhånd tak.

På vegne af baneudvalg og husudvalg, Claus Halken / Claus Vestergaard