Andematch 2019

Søndag den 3. november afholdt Faaborg Golfklub traditionen tro den årlige ”Andeturnering”. Efterårsvejret viste sig fra den milde side, og deltagerne måtte kun ty til paraplyen på de sidste par huller.

Der var ialt 60 deltagere, som spillede sammen på to-mands hold i en såkaldt ”Foursome”, hvor spillerne på et hold skiftes til at slå til samme bold.

Årets turnering var sponsoreret af Rema 1000 Faaborg og Faaborg Byferie, og som altid i netop denne turnering var der flotte præmier til alle deltagere. Alle fik enten en and eller en kylling, suppleret med meget dejligt tilbehør, alt efter holdets placering.

Vinder med 35 points blev John Andersen og Brian Westphal, nr. 2 med 34 points blev Lars Rindum og Christoffer Kunz, og nr. 3 ligeledes med 34 points, men et højere handicap, blev Anni og Michael Ankjær-Jensen.

Dagen sluttede med fællesspisning i Café Dalkilden. Restauratør Kim Gjersen havde tilberedt lækker andesteg og efterfølgende risalamande, hvortil sponsorerne havde sørget for en flot mandelgave.

En fin dag som helt levede op til traditionerne.

andspillereandmogens

andevindere19