​Nyt fra Rekrutteringsudvalget

Vi havde glædet os til at vise vores 2 nyindkøbte beachflag frem i søndags d. 29/3 til vores planlagte ”Åben Hus” arrangement.

Det må vente til samfundet igen ser anderledes ud, men forhåbentlig til ”Golfens Dag - den 26. april” (det bliver udmeldt fra DGU om arrangementet må afholdes).

Vi havde planlagt deltagelse I nedenstående arrangementer, som desværre er blevet aflyst:

15. marts Bøgebjerg Messen

29. marts Åben Hus (Faaborg Golfklubs eget arrangement)

31. marts Spil med time 17.30 – 18.30

1. april Spil med time 17.30 – 18.30

2. april Spil med time 17.30 – 18.30

Vi er ved at etablere et samarbejde med et nyt udvalg, som kalder sig ”Broby Dejligst” – Foreningerne skal i samarbejde lave et koncept ”Broby Dejligst” – Arrangementet henvender sig til alle foreninger/borgere i 5672 og omegnen – det er her Faaborg Golfklub kan kommer ind i billedet. Vi vil vise hvor hyggeligt golfspillet kan være. Det 1. møde er blevet aflyst, nu afventes regeringens udspil før der kommer ny dato.

Mange GOLF-hilsner fra

​Aase Skovbjerg Nordtorp