"JOBOPSLAG"

Kære medlemmer,

Til snarlig tiltrædelse søger bestyrelsen en eller meget gerne flere personer, som kan afløse vores nuværendeformand for Husudvalget Claus Vestergaard. Efter at have ydet en kæmpe indsats for klubben, har Claus meddelt, at han ønsker snarest at trække sig fra Husudvalget på grund af tidskrævende, private gøremål.

Husudvalgets overordnede opgave er at forestå istandsættelse og vedligehold af Dalkildegårds bygninger i overensstemmelse med de udarbejdede budgetter.

Ud over at være praktisk orienteret, indebærer dette, at man som formand for Husudvalget også gerne må være en dygtig "købmand", således at de igangsatte aktiviteter udføres til den bedste pris.

Når vi forhåbentligt i den nærmeste fremtid har samlet en flok interesserede medlemmer, vil Claus Vestergaard og undertegnede indkalde til et møde, hvor vi mere detaljeret vil informere om de opgaver, der ligger i Husudvalget.

Skulle du alene - eller sammen med andre – have energi og lyst til at indtræde i Husudvalget og tænker, at det lige er noget for dig/jer, så kontakt undertegnede.

​​​

De bedste hilsner Jørgen Bremholm, formand, Telefon: 44119348 eller mail: jorgenbremholm@gmail.com