Fødselsdagsturnering i Faaborg Golfklub 01-05-2021.

Lørdag den 01-05-2021 blev Fødselsdagsturnering/Troels Westrup afholdt i Faaborg Golfklub.

Turneringen foregik i fornuftigt vejr, vi havde både sol, overskyet & lidt blæsende vejr, men ingen regn.

Der var 54 deltagere/27hold som spillede Foursome.
Alle slag talte når slagene var brugt plantede man et flag, de som kom længst var vinderne.

Grundet Covid19 restriktioner blev der ikke afholdt fælles præmie overrækkelse, men det var muligt at nyde lidt at drikke i gården efter runden.

De 5 vindere blev.

1st: Lone & Preben Lykkegaard, i hul på hul 18. - Præmie: Golfhæftet 2021 & 1 flaske Rødvin.

Lone & Preben vinder også Troels Westrup Vandrepokalen.

2nd: Irene & Jesper Ruby Hald, 40m fra hul 18 - Præmie: Lækkerier fra Hammer Hansen.

3rd: Henrik Olsen & Jan Reimann, 70m fra hul 18 - Præmie: Lækkerier fra Korsvejens Blomster.

4th: Signe & Knud Rønn, 85m fra hul 18. - Præmie: Gavekort til Restaurant Dang.

5th: Elsebet Lundgreen & Benny Knudsen, 90m fra hul 18. - Præmie: Lækkerier fra Humledrik.

Der var også klappræmier til 5 hold.

Solveig og Poul Erik Pedersen

Kitti og David Hollingsworth

Jytte og John Vangshold

Kaj Paustian og Ebbe Durck

Sofie-Amalie  Westphal og Flemming Miller

Alle præmier kan afhentes på kontoret.

Tillykke til alle vindere.

Også en tak til Præmiesponsorer.

Turneringsudvalget.