har du nogle spørgsmål, så ring.

HAR DU UDFORDRINGER MED DIT SVING ELLER ER DIT PUTNING IKKE STABIL, SÅ KONTAKT VORES TRÆNER, SOM HELT SIKKERT KAN HJÆLPE DIG.

​​ANDREAS SØNDERGAARD, 32 år

Jeg har spillet golf, siden jeg var 13 år, og jeg har været aktiv både som professionel spiller og træner siden 2011 i forskellige klubber.

​Golfsporten har været en stor del af mit liv - Jeg brænder for dette spil og elsker at videreformidle den viden, jeg har til spillet til mine elever.

​Vi ses i klubben.

Kontakt telefon: 61 46 18 58

​​TRÆNING:

Andreas Søndergaard

Som I nok allerede har bemærket er vores nye træner Andreas Søndergaard allerede godt i gang.

Andreas har for de næste 2 sæsoner indgået et samarbejde med os.

I har fået tilsendt en mail fra Andreas via Golfbox med et login.

Dette login kan bruges fra sæsonstart d. 1. april 2022.

Kort præsentation:

Faaborg Golfklub og jeg har indgået samarbejde for de to kommende sæsoner.

Det er med stor glæde og forventning, at jeg i denne sæson får tilknytning til Faaborg Golfklub. Jeg er allerede blevet taget fantastisk godt imod og ser frem til at møde alle medlemmerne i klubben og på træningsbanen.

I 2022 vil jeg være i klubben mandag, onsdag og lørdag. Undervisningen starter primo april og kan bookes i Golfbox.

Man kan dog allerede nu booke træning hos mig indendørs i Svendborg City Golf, hvis man ønsker at få banket rusten af svinget, inden vi kommer tilbage på græsmarkerne igen.

Om Andreas:

32 år gammel.

Jeg har spillet golf siden jeg var 13 år. Jeg har spillet som professionel i 7 sæsoner og været aktiv som træner, siden 2011.

Golfsporten har været en stor del af mit liv og har lært mig rigtig meget på et personligt plan også. Jeg brænder for dette spil og elsker at videreformidle den viden jeg har til spillet, videre til mine elever.

Jeg glæder mig til at møde jer og blive en del af fællesskabet i Faaborg Golfklub.

Andreas kan kontaktes på tlf. 6146 1858 eller mail: dres89@hotmail.com.

Vi glæder os til sæsonstart og byder Andreas stort hjertelig velkommen i bakkerne.

Bedste hilser

Bestyrelsen i Faaborg Golfklub