Greenkeeperen

​Nyt fra Chefgreenkeeperen

Som mange har bemærket, var der d. 24. juli en slamsuger forbi klubben, for at suge slam op af vores vandbeholder.

Efter vi fik tændt for vandet, kort efter påske, har der på banen været skiftet en hel del sprinklere. Vi har ledt efter årsagen til at så mange er gået i stykker. Nogle er naturligvis bare slidt – mens en del af sprinklerne ikke gav det vandsprøjt de skulle. Efter søgen i systemet og snak med vores sprinkler-leverandør – faldt mistanken på skidt i filteret i vandtanken (Gylletanken). Slamsuger ankom – og ganske rigtigt, var der ca. 50 cm slam i bunden af beholderen – og vandindtaget til vandingspumperne var stoppet til. Efter den er blevet bundsuget og renset, larmer pumperne ikke så meget og vandsprøjtet er klart forbedret. Der er fortsat en del sprinklere der skal skiftes, men det er iværksat.

Vi er dog fortsat ramt af sidste års tørke. Der mangler græs mange steder. Derfor har der henover sommeren været eftersået på ca. 50% af fairway. Ikke alle frø bliver til noget – men størstedelen skulle gerne spire henover sensommeren. Alle greens og teesteder har ligeledes fået en gang eftersåning – det ses tydeligt rundt på banen. Planen er at efterså igen til efteråret, så vi i 2020 får en smuk bane.
Strafområder skifter farve.

Der er taget beslutning om at ændre alle strafområder til røde. Dette bliver en realitet fredag d. 9/8 2019. Baneoversigter bliver udskiftet til fredag morgen – ligesom afmærkningen har ændret farve inden fredag morgen. – dette arbejde bliver gjort løbende i denne uge.