Herreklubbens Jyllandstur 2017

​Herretur 2017 gik i år til pejsegården i Bræstrup, 10 friske herre var med til super underholdning lækkert lækkert mad, musik og dans, samt nat mad, med fri bar, og ikke mindst, bowling og rafling i kælderen.

Fredag spillede vi Himmelbjerg golfklub, en spændene kuperet bane med mange udfordringer, en top trimmet bane, en virkelig udfordring, topscorer Jes Nielsen med 30 point.
Lørdag spillede vi Brande golfbane, en rigtig fin bane også med mange udfordringer, træer, vand, med mere, dagens topscorer Torben Rodalsgård med 34 point

Der var flotte præmier, til de 5 bedste og øl billetter til os andre. med stor tak til, Bror Isaksen , Poul Pedersen , cafe Dalkilde, vinkælderen, Fåborg fjord, JHL samt pejsegården.