​Herreklubbens todagestur 2016

Så er herreklubbens tur afviklet, med 14 top tunede herre, indtog vi Stensballegaard golf onsdag morgen, i letter fin regn, men solen brød igennem, det var en spændene bane, med store stigninger og langt mellem nogle af hullerne, dagens top score blev Kaj foged med 32 point.

Efter en ”lille” øl trillede vi til Pejsegårde, et herligt sted, fine værelser og en vel forberedt bar, velkomst drinks og snaks 1830 hvorefter vi fik en super menu, Andebryst – kalvemørbrad- og en overdådig dessert tallerken, aftenen gik med bowling og rafling, til den store guldmedalje.

Torsdag morgen efter dejlig morgenbuffet, fik vi udleveret vand og sandwich og turen gik til Silkeborg RY golfbane,” altså dem der havde fået gps, en indstillet, for nogle få ville spille i Silkeborg” de nåede det!!

RY banen er bare svær! en åben bane, dog med visse stigninger og kløfter, dagens topscore blev Poul Pedersen med 28 point, stillingen efter dagens match var således.

Kaj Foged                           58 point

Poul Pedersen                  56 point

Jesper Ruby Hald             56 point

Morten Lassen                  50 point

Calus Vestergaard           49 point

Jens Flemming Miller     49 point

Ikke de store og prangende scores, viklet jo beviser banernes sværhed.

Efter match og nogle overdådige stykker smørrebrød, samt en ”lille” øl var den stor præmieoverrækkelse, og alle kom hjem med lidt i posen.

Alt i alt en rigtig god tur i rigtigt godt vejr og ikke mindst super humør, Ærgerligt at ikke flere kunne afse tid til turen.

herre2dag16 (6)

herre2dag16 (8)