Tirsdag: Faaborg Dameklub

Se spilleplanen for 2018

VELKOMMEN TIL FAABORG DAMEKLUB 2018

Vi kommer i Dameklubben for at spille golf og gøre det bedste, vi kan – men vi vil også have det hyggeligt og være en ”bred” klub, hvor alle kan spille med alle og hvor de bedste kan være en slags rollemodeller for os andre.

Vi har et max. handicap på 54. Vi glæder os meget til at komme i gang med den nye sæson og til at se både kendte og nye ansigter i vores Dameklub.

Tirsdag er damedag.

Vi spiller hver tirsdag i sæsonen, der i år begynder tirsdag den 3. april og slutter søndag den 30. september, hvor vi afholder afslutnings-turnering og årsmøde med efterfølgende festmiddag.

Der vil hver tirsdag bortset fra spisetirsdage være udgang:

Kl. 12.30 med løbende start på hul l. Se i kalenderen vedr. spilleform og spisning.

Det udfyldte scorekort afleveres senest 15 min. før lodtrækningen, som foretages mellem alle fremmødte. Man afgør på dagen, om dagsformen er til 9 eller 18 huller.

Der er mulighed for at være med i Dameklubben og spille på et andet tidspunkt om tirsdagen, såfremt kl.12.30 ikke er en mulighed på grund af f.eks. arbejde. Man skal selv lave aftaler med en eller flere fra Dameklubben og bestille tid på Golfbox og lægge scorekortene i Damernes bakke efter endt runde.

På spisetirsdage (se i spilleplanen) er der udgang kl.14.00 (mødetidspunkt senest 13.40). Hvis nogle ønsker at spille på andre tidspunkter disse dage, skal de selv bestille tid og er ikke med i dagens turnering, da der spilles holdspil.

For at blive medlem af dameklubben skal du have et handicap på 54 eller derunder og betale et kontingent på 250 kr. Indsættes på reg.nr.7681 konto 0007275860. Oplys DGU nr.

Som medlem kan man

·​frit spille hver tirsdag i sæsonen (i alt ca. 25 gange)

·​mod greenfee-betaling deltage i et par golfarrangementer til andre klubber

·​modtage præmier for birdie

·​ved overskud efter sæsonen få et tilskud til den afsluttendefestmiddag

Når medlemsskaren kendes, vil der blive foretaget en inddeling i 2 rækker.

Har du lyst til at se, hvad dameklubben er for noget men ønsker ikke at være fuldgyldigt medlem, er du velkommen til at deltage på tirsdage for kr.30,00 pr. gang og deltage i præmieoverrækkelsen for måneden men uden de øvrige rettigheder.

Beslutter du dig inden for den første måned for at blive medlem, kan det indbetalte beløb for dine prøvegange modregnes i kontingentet på de 250 kr.

Mange hilsener og på gensyn fra

Margit Weber margitweberrasmussen@gmail.com tlf.61773070

Eva Johansen eva@hot-el.dk tlf.20291052