Fredag - Parklubben

Parmatch 2017 Sjovt – udfordrende – hyggeligt!

Hver anden fredag opfordres alle som kan lide at spille ”greensome” golf med en partner til at møde op i klubben mellem kl. 15.00 og kl. 17.00.

I 2017 starter vi fredag d. 7. April og så spiller vi ellers fredage i lige ugenumre indtil fredag d. 22.September hvor vi holder vores festlige afslutning! Det plejer at være ulig ugenumre, men i år har valgt at bryde vanerne, måske nok mest fordi der er to helligdage på fredage i ulige ugenumre!

Kom og vær med fra starten! Alle kan være med – find en ”makker” hvad enten du spiller med din partner, eller du spiller med en veninde/ven, så er alle altid velkomne til at deltage i fredagens ”greensome turnering” og selvfølgelig den efterfølgende hygge-komsammen over et godt måltid mad i pejsestuen.

Vi spiller hele sommeren, med afslutning fredag d. 22. September. Man skal ikke melde sig til at spille fredagens turnering, men af hensyn til cafeens planlægning, er det nødvendigt at tilmelde sig spisningen senest onsdag kl. 18.00 i den uge der spilles.

Den officielle turnering er en 9 hullers runde, så det er kun de første 9 huller der er tællende. Man må gerne spille 18 huller. Vi vil gerne fra styregruppen opfordre til, at såfremt man vil spille 18 huller, og ikke på forhånd har en aftale med andre, så mød op imellem kl. 15.00 og kl. 15.15, hvor dagens turneringsleder, så vil sende 18 hullers boldene ud. På denne måde håber vi at undgå, at spillere som vil spille 18 huller venter forgæves på et hold medspillere.

Alle, som er tilmeldt spisningen, skal være tilbage i klubhuset senest kl. 19.15, og der er fællesspisning kl. 19.30

Såfremt der er tilslutning, planlægger vi, i lighed med sidste år, en to dages parmatchtur. Datoer osv er endnu ikke fastlagt, så nærmere information følger.

Tilmelding til spisning skal ske senest onsdagen før spilledagen, enten på opslaget i klubhuset eller direkte til Brian på tlf. 6261 7743 eller pr. e-mail til: dalkilden@yahoo.com

Venlig hilsen styregruppen som er:

Mona og Frede Iversen.

Anette og Peter Holm.

Elsa og Mogens Hørmand.

​Tur med Parmatchklubben til Aabenraa Golfklub og Slukefter Kro

Kære parklubspillere

Vi har igen i år arrangeret en partmatchtur torsdag-fredag den 29.-30. juni 2017.

I 2017 skal vi spille 18 hullers greensome match på Aabenrå Golfbane.

1.​Vi spiller ud kl. 10.00

2.​Efter afsluttet match kører vi til Slukefter kro, hvor der efter indkvarteringen kl. 15.30, venter eftermiddagskaffe og kage.

3.​Fra kl. 15.30 er der også fri øl og vin ad libitum.

4.​Kl. 18 er der en tre retters festmenu i et separat festlokale med drikkevarer ad libitum til kl. 23.45.

5.​Under middagen vil der være præmieoverrækkelser, sange og festlige indslag.

6.​Fredag morgen afsluttes selve arrangementet med er der stor morgen buffet.

7.​Det er muligt at tilkøbe greenfeebillet til Haderslev, Aabenraa eller Nordborg golfbaner for 160 kr. på Slukefter kro.

Prisen for deltagelse i arrangementer er 925 kr. pr. person.

Beløbet dækker greenfee torsdag, arrangementet på Slukefter Kro, samt præmier til de vindende hold.

I skal selv sørge for transport, samt evt. købe greenfeebillet til fredag og booke tid på golfbox, hvis I vil spille fredag.

Sidste frist for tilmelding og betaling er fredag den 5. maj.

Bemærk at der kun er plads til 19 par på denne tur, så her gælder første til mølle-princippet.

Betaling skal ske til Peter Stenstrup Holm, reg. 0400 konto 4017193304

Ved tilmelding skal oplyses:

DGI nr, spillehandikap, navn, telefonnr, og e-mailadresse

På Parmatchudvalgets vegne

Anette & Peter Holm