Café Dalkilden i Svanninge Bakker har fået ny forpagter

kimgjersen

Pr 1. marts 2018 overtager Kim Gjersen Café Dalkilden efter Brian Westphal, som efter ca. 10 år i caféen har valgt fremover at lægge sine kræfter i ”Faaborg Byferie”.

Kim Gjersen er 36 år og har uden afbrydelser arbejdet i restaurationsbranchen siden han som 13 årig startede som opvasker. Fra opvasken skiftede han hurtigt til komfuret som kok, og han har tidligere lavet mad i Café Wessel og på Kværndrup Kro. De seneste år, frem til nu har Kim arbejdet som kok på Brobyværk Kro.

Forpagtningen overtages officielt den 1. marts, idet Kim Gjersen først stopper i sit nuværende job på Brobyværk Kro den 28. februar.

Kim har flere forskellige ansvarsområder på sit CV, bl.a. restaurationschef, barchef og køkkenchef og er derfor godt rustet til jobbet som forpagter. Iflg. Kim, var det nu blevet tid til at udleve drømmen om at blive selvstændig, og efter at have kigget på mange muligheder i det sydfynske faldt valget slutteligt på Café Dalkilden.

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang, og det er mit håb at skabe en masse aktivitet på stedet, så mange andre end golfspillerne opdager, hvor dejligt her er. Jeg kan også klare selskaber på op til 80 personer, samt mad ud af huset, så der bliver flere strenge at spille på,” fortæller han.

Kim har selvfølgelig mange idéer til, hvordan Café Dalkilden skal videreudvikles og udtaler i den forbindelse: ”Jeg starter ud i stort set samme form som hidtil, men der kommer til at ske nye tiltag hen ad vejen. Jeg vil gerne tilbyde dagens ret til mine gæster. Der er så mange, der køber pizza og burgere, men hvorfor ikke komme forbi og hente noget “rigtig” mad hos mig i stedet. Min æggekage kommer også på kortet, den er jeg selv vild med, og jeg plejer at få ros for den,” fortæller den nye forpagter.

Kim er gift med Nadia og sammen med deres børn bor de i dag i Sandholdt Lyndelse.

Faaborg Golfklub byder Kim og Nadia hjertelig velkommen på Dalkildegaard og ser frem til et mangeårigt gensidigt udbytterigt samarbejde til glæde for såvel golfspillere som andre gæster i Svanninge Bakker.

VEL MØDT!

p.b.v. Ebbe Durck