​​26 års arbejdskraft takker af.

Min tid som chefgreenkeeper stopper 1. nov, og jeg vil hermed gerne takke alle bestyrelser og medlemmer og tidligere loyale medarbejder for godt samarbejde igennem årene.

Den måde jeg passede banen på, var først hensynet til medlemmerne, og så skulle greenkeeperne indrette sig bedst muligt, og tak for ros fra medlemmer og greenfeespiller igennem åerne. Det har varmet. Det var en dejlig tid, hvor jeg har mødt en masse venlige og smilende mennesker på banen, som jeg mindes med stor glæde, når jeg tænker tilbage og vil også savne den storslåede daglige naturoplevelse

Jeg har i gennem årene passet banen helhjertet, som var det min egen, også selv om pengene var små og opstarten økonomisk svær for klubben.

Det sidste år var en ulidelig svær tid for mig. Jeg prøver nu at se lyst forude i et depressionhelvede.

Men tak for alt, og god tur på banen fremover

Chefgrenkeeper.
Poul Simonsen.