Et beklageligt farvel.

​Kære medlemmer.

Det er med vemod, at Barbara og jeg har meddelt bestyrelsen vores opsigelse vedr. forpagtningen af Café Dalkilden i Faaborg Golfklub, med sidste åbningsdag d. 28. februar 2018.

Årsagen hertil, er de meget lange arbejdsdage i løbet af sommeren, som for alvor er begyndt at tære på fysikken, og vi derfor ikke kan finde overskud til familien og et aktivt fritidsliv.

Det har været 11 fantastiske år som forpagter, og det bliver meget svært at forestille sig ikke at skulle stå i caféen mere. Fremtiden for Barbara ligger stadig i Faaborg Golfklubs sekretariat, og jeg skal fremover drive Faaborg Byferie med udlejning af værelser/ferielejligheder.

Det er aftalt med klubben, at der hurtigst muligt afsøges hvilke muligheder, der er for Caféens fremtidige drift, hvilket både Barbara og jeg vil være behjælpelige med i det omfang klubben ønsker.

De venligste hilsner

Brian Westphal