24.06. Sankt Hansmatch

S​kt. Hans turnering i Faaborg Golfklub

Faaborg Golfklub afholdt, traditionen tro, årets Skt. Hans turnering med 80 deltagere som spillede en 9 hullers parturnering i dejligt lunt vejr. Tordenskyerne hang truende i horisonten, men holdt sig heldigvis væk fra de smukke Svanninge bakker, hvor golfbanen er beliggende.

Vindere med 23 points blev Birgit og Frede Selleberg, på andenpladsen med 22 points kom Gitte og Jørgen Bremholm. Præmierne var sponsoreret af Superbrugsen.

Efter turneringen og den tilhørende spisning, tændtes Sk. Hans bålet. Da midsommervisen var sunget, holdt den socialdemokratiske kandidat til næste års borgmestervalg,

Hans Stavnsager, båltalen. En tale, hvor Stavnsager rundede områdets smukke natur og den store glæde han og de fleste fåborgensere har ved det skønne område.

Fåborg Golfklub

​Mogens Hørmand, Turneringsleder.