NU ER VINTERREGLERNE TRÅDT I KRAFT!!!

Vinterregler for Faaborg Golfklub

Gældende: Efter afslutningsmatchen & frem til åbningsmatchen.

Vinterregler:

For at beskytte banerne bedst muligt har Faaborg Golfklub opstillet et sæt regler for spil på banerne i vinterperioden. OBS! Nedskrivning af handicap, kan fortsat ske også selvom der spilles efter vinterregler.

Vinterregler generelt:

1. Der skal lægges op på fairways.

2. Der skal lægges op i semirough.

3. Der må lægges op i bunkers.

4. Bolden må max. flyttes 1 scorekorts længde og ikke nærmere hullet.

Vis også hensyn til banen om vinteren gennem udbedring af opslåede græstørv samt opretning af nedslagsmærker på green.

Definition: Sne og is, bortset fra rim/ rimfrost, er enten tilfældig vand eller løse natur genstande efter spillerens valg.

En bold, der ligger i sneen, må løftes (gælder ikke i vandhazard) og sneen fjernes, og bolden genplaceres efter ovennævnte regler.

Hvis bolden bliver borte i sne, må der spilles en ny uden straf, så nær som muligt på det sted den oprindelige bold menes at være, eller regel 25.1 benyttes.

Bolden er i hul, hvis den er indenfor hullets omkreds, også selvom den ikke er under huloverfladen.

Hvis markeringer er fjernet for vinteren, er reglen for de forskellige vinterturneringer, at der spilles som om, der er vandhazarder de steder, hvor der normalt er vandhazard. Dette gøres efter bedste skøn og med fairness overfor med/mod­spillere og øvrige turneringsdeltagere.

Kørsel med golfbiler:

Man SKAL køre i semiroughen og gå ind på fairway.