Fødselsdagsturnering

​Den 20. maj 2017 fejrede Faaborg Golfklub sit 25 års jubilæum. Vejret artede sig godt og blev bedre og bedre som dagen skred frem. Der var ca. 110 deltagere i turneringen, som var sponseret af GF Forsikring. Ved turneringen blev også Troels Westrup vandrepokalen givet videre, og vi havde den glæde, at familien Westrup var repræsenteret såvel på banen som til festen om aftenen.

Efter forni var Brian klar med kæmpepølser, der var sponseret af Tican Food. Det var også dagen, hvor John og Rex åbnede deres golfshop med masser af gode tilbud og en konkurrence om to gavekort på 500 kr. De blev vundet af Bodil Vestergaard og Ellen M. Pedersen. Desuden var det dagen, hvor jubilæumsbogen udkom. Det er trekløveret Bent Hansen, Poul Pedersen og Vagn Pilegaard, der står bag udgivelsen.

Turneringen, som var en flagturnering, blev vundet af Grethe og Børge Bisgaard, som også modtog Troels Westrups vandrepokal. Andenpladsen blev vundet af Kasper og Søren Harsbo Pedersen.

Om aftenen deltog over 100 i festmiddagen, hvor er ud over taler og leve for klubben og bestyrelsen også blev uddelt præmier af GF Forsikring ved Jørgen Bremholm.