​Nyt fra begynderudvalget.

​Sæsonen for begynderudvalget er allerede godt i gang. De 16 nybegyndere, der startede på det første hold, har for længst afsluttet holdundervisningen og er i fuld gang med spiltræningen. Det falder lettere for nogle, end for andre, så de hurtigste har lagt par3 banen bag sig og mangler blot rødt og kort på den store bane for at få banetilladelse. De allerførste bliver formodentligt færdige i denne uge. Der er dog også mange begyndere, der stadig træner flittigt på par – 3 banen, så de kan nå de magiske 36 point.

Undervisningshold 2, der begyndte umiddelbart efter ”Golfens Dag”, d. 30. april, er på 8 nybegyndere, som er i fuld gang med holdundervisningen ved Daniel. De er alle blevet medlemmer som et resultat af ”Golfens Dag”, så det er et fint udbytte. Dagen var godt besøgt og især ”putte-konkurrencen” var en succes. Der var præmie til de tre bedste. GF forsikring havde sponsoreret 3 x 2 flasker rødvin, og de heldige vindere har fået besked.

Vi har planlagt at starte et 3 hold begyndere torsdag, d. 1. juni kl. 18.30 med efterfølgende undervisning på drivingrange kl. 19.00 til 20.00.

Asger Clausen

Formand for begynderudvalget.