Nyt fra begynderudvalget.

Inden længe begynder golfsæsonen for alvor, der er selvfølgeligt nogle, der har spillet golf hele vinteren, men for de fleste begyndere begynder er foråret ensbetydende med sæsonstart.

Der er derfor tid til at informere om, hvilke aktiviteter der sker, hvornår og som har fokus på begynderne fra sidste år og på de, forhåbentligt mange nye begyndere som vi håber på at få, igen i år.

For alle de nye, der fik ”golfkørekort” sidste år, har vi hyret Daniel til at holde en opstart dag søndag, d. 15. april kl. 10.00.

Reserver dagen allerede nu, for her kan du få repeteret nogle af de slag du lærte sidste år. Efter Daniels repetition, har du mulighed for, at gå en runde sammen med medlemmer fra begynderudvalget, så du kan komme godt i gang med den nye sæson. Det er gratis at deltage, så mød op og få en god start på sæsonen.

Begynderudvalget fortsætter også med spil for gamle begyndere, hver mandag aften kl. 17.50 i klubben, første gang mandag, d. 9. april.

Her mødes mange gamle begyndere. Det kan være begyndere fra sidste år, eller før, men som måske ikke lige har fået spillet så meget, af den ene eller anden grund.

Begynderudvalget har booket nogle tider og vi sætter hold sammen, så det bliver en skønsom blanding af nye og mere erfarne spillere. Det er begynderudvalget der sætter holdene og vi deltager også selv, i den udstrækning vi kan.

Endeligt holder klubben ”Åbent Hus”, den 22. april, sammen med alle golfklubber i landet. Her kan alle interesserede komme forbi og forsøge sig ud i golfspillets finesser. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og fortæl det til alle du kender. Der kommer yderligere information senere.