Golfhæftet 2018

Kære Medlem,

Det kan nok føles lidt tidligt at tale om julen, men tiden går hurtigt, og pludselig er vi inde i december og julegave stresset.

For de fleste går Golfsæsonen 2017 nok ikke til historien som den bedste, rent vejrmæssigt, hvis man har holdt sig hjemme i Danmark. Så nu er der måske mange der vender næsen mod solen og en tur til udlandet i begyndelsen af året. Så er det jo ypperligt at have Golfhæftet med sig og får spille til halv greenfee på over 900 baner i 12 lande.

Vi har allerede Golfhæftet 2018 til salg i klubben – og med et godt tilbud!

Når du køber to st. Golfhæftet 2018 får du en gave med i købet. Du kan vælge mellem en golfhandske, et håndklæde eller et par strømper. Så har du en ekstra julegave at glæde dig selv eller nogen anden med!

Du køber Golfhæftet her i klubben – vi noterer din mailadresse og kortnummer – du får en mail med link til en bestillingsside, hvor du bestiller din gave og størrelse. Gaven kommer hjem til dig med posten.

Køber du Golfhæftet inkl. PLUS så har du mulighed til at spille så meget du vil til halv greenfee på de baner og tider som publiceres på www.golfhaftet.com eller i Golfhæftet APP. Du kan se tiderne 14 dage frem.

Goflhæftet 2018 koster 450 kr. og inklusive PLUS 649 kr.

Tilbuddet gælder i perioden 25/10-31/12.

STØT DIN KLUB – KØB GOLFHÆFTET HER

Bedste hilsner