oprykning

Opskriften på oprykning til 4. div. kan være ganske enkel……..

Christian udstikker nogle temmelig klare signaler, nu skal der trænes. På bare 18 dage skulle de spillere, der ville gøre sig forhåbninger om at komme med til Gilleleje og spille om oprykning til 4. div. aflevere 5 slagspils scorekort fra hvid tee, og så endda med en masse betingelser. Det virkede godt nok lidt uoverskueligt for nogle, men træneren holdt fast og var klar i spyttet, der var ingen vej udenom.

Der blev spillet meget tidligt om morgenen (Teetime kl. 06.15 ) inden der skulle mødes på respektive jobs og ganske sent om aftenen, ja praktisk talt hele dagen blev taget i brug.

De 12 spillere der var i spil, fik gået ikke mindre end 80 runder.

8 spillere blev udtaget og drog til Gilleleje lørdag for at prøvespille banen, en svær men også flot og spændende bane. Prøvespillet gav masse af informationer, som kunne bruges om søndagen, hvor slaget endeligt skulle slås.

Søndagen startede med fælles morgenbord kl. 08.30 på terrassen i en vores hyggelige campinghytter. Der var masser af spænding at mærke, men også masser af optimisme, grundet den store trænings indsats.

Kl. 12.00 Første bold starter ud – Foursome som den sidste kl. 12.50.
Pludselig stod der supportere fra Faaborg ved 1. tee (Alexandra og Mette havde taget den lange vej fra Faaborg til Gilleleje). Vanvittigt fedt at nogle gider at bruge en hel dag på at støtte drengene, så langt hjemmefra.

Kl. 16.30 1. bold er inde, og vores supportere kan fortælle, at holdet havde en flot 1. plads efter alle hold havde spillet 9 huller.

Kl. 17.30 Alle er inde, og spændingen stiger. Oprykningen er sikret, men vi ligger med gode chancer for at vinde oprykningsspillet, hvis ellers de sidste hold ikke har brændt banen af på bagni.

Kl. 19.20 Der blive jublet og skreget ”Vi ligger nr. 1” Drengene havde gjort det næsten umulige, (HCP sagde, at vi kun skulle være det 14. bedste hold ud af 16) de havde vundet oprykningsspillet og taget en flot 1. plads ud af 16 ellers fantastiske gode hold.

Stort tillykke til hele holdet (og specielt til Christian, som trods en meget svær tid, har haft overskud til at inspirere og motivere holdet til den flotte indsats) en tak skal også lyde til dem, som ikke lige kom på banen, for det er også jeres fortjeneste, at holdet spillede så godt. Sidst men ikke mindst en stor tak til opbakningen fra bestyrelsen og alle medlemmerne, som i år har vist stor interesse for holdets præstationer.

Vi ses til masser af god golf i 4. division næste år.