Golfhæftet 2017

Længtes du også efter sol og vår? Nogle af jer har været, eller skal syd på, og finder forhåbentlig solen der.

Vil du få mulighed til at spille flere forskellige baner, kan vi anbefale dig at købe Golfhæftet. Du får tilgang til over 850 baner i 11 lande og må spille hver bane en gang under året. Bare i Danmark har du tilgang til næsten 100 baner.

Klubben er forhandler af Golfhæftet og har Golfhæftet 2017 til salg i klubben!

Når du køber Golfhæftet i klubben, støtter du os samtidig, idet vi har en indtjening på alle de kort, vi sælger.

I år har Golfhæftet valgt at lægge deres turnering Golfhæftet Trophy i Faaborg. Denne turnering afholdes den 10/6-17. Vi håber, at rigtigt mange vil deltage. Har du Golfhæftet, får du 50 kr. i rabat på tilmeldingsgebyret.

Det er en god idé at købe Golfhæftet allerede nu og benytte det, fra sæsonen starter.

Ønsker du at få mulighed for at spille flere gange til halv greenfee, kan du opgradere dit Golfhæftet med PLUS for 199 kr. Det giver dig ret til at spille, så meget du vil på de baner og tider, som findes tilgængelige i systemet. Tiderne publiceres i Golfhæftet-appen eller på www.golfhaftetplus.com 14 dage frem.

Prisen for Golfhæftet er 450 kr. og for Golfhæftet inkl. PLUS 649 kr.

Varmt velkommen ind og købe eller bestille dit Golfhæftet hos os på sekretariatet.

Sekretariatshilsner

Barbara