Gå til startsiden her
Gå til hjemmesiden her

Proens side:

Pro Christian R. Henriksen kan træffes på tlf.nr. 2367 0984 eller via mail:info@robiniagolf.dk

Lektioner og kurser bookes via www.123booking.dk

Nyt fra træneren!

Så er det lige før!!
Lærken er begyndt at kvidre her i Gelsted – sneen er væk, og foråret er lige om hjørnet!
Jeg er begyndt at få de første varer til butikken, som i år bliver væsentligt udvidet i forhold til sidste år.

Ud over et endnu større udvalg af Wilsons produkter, er jeg blevet autoriseret forhandler af både PING, Titleist, Footjoy, Nike og sidst men ikke mindst én af kun tre autoriserede forhandlere af BACKTEE på Fyn. Det betyder at du vil kunne finde hele BACKTEE’s kollektion til både herrer og damer i shoppen.

Jeg vil naturligvis også fortsat udføre alle former for reparationer samt udskiftning af grips. Så er der værktøj der trænger til et ”serviceeftersyn”, så kig endelig ind.

Det milde vintervejr har også betydet at flere allerede har efterlyst muligheden for at få træning. Jeg har derfor besluttet at åbne min kalender på www.123booking.dk allerede fra på mandag d. 2. marts. De første 14 dage bliver med lidt begrænset kalender, men hvis vind og vejr tillader det, er jeg fuldt til rådighed fra 16. marts.

Priserne for træning bliver stort set uændrede i forhold til sidste år.

1 enkelt lektion på 25 minutter: Kr. 200,-

5 lektioner á 25 minutter: Kr. 750,-

1 årskort til træning*: Kr. 2.000,-

Årskortet omfatter i år:  1 opstartslektion (50 min.) 2 banelektioner, samt op til 1 ugentlig lektion af 25 minutter, gældende fra 1. marts til 31. oktober.

Som sidste år skal de hurtige naturligvis belønnes, så jeg udlodder 2 partoutkort til ”Made in Denmark” i Himmerland til august, blandt alle der køber et årskort inden 1. april. Den heldige vinder bliver udtrukket i forbindelse med åbningsmatchen.

Du kan fortsat nemt og bekvemt booke dine lektioner på www.123booking.dk ligesom du altid er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål eller reservationer enten på e-mail: info@robiniagolf.dk eller 23 67 09 84.

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at slå et slag for vores begynderhold for prøvemedlemmer.
Vi vil i år sætte alle gode kræfter ind på, at skaffe nogle flere medlemmer til klubben, og derfor udvider jeg også antallet af begynderhold, så vi kan få nye, interesserede golfere i gang så hurtigt som muligt.
Således starter årets første begynderhold allerede TIRSDAG d. 17 marts kl. 17.00 Så har du en ven / bekendt / familiemedlem / kollega eller en anden der kunne tænke sig at komme i gang med golfen, er chancen der – endda så tidligt i år, at første hold er færdige med undervisningen inden Påske. 8 ugers prøvemedlemskab koster fortsat kun kr. 1.000 inkl. Undervisning, evt. lån af udstyr samt fri adgang til både trænings- og Par-3 banen.
Så kender du én der vil i gang med golfen, er i meget velkomne til at kontakte mig for yderligere information og tilmelding.

Jeg glæder mig til at se jer alle ude at vinterhiet, og til en rigtig dejlig sæson i Bakkerne.

Sponsorer
ForsideGolfklubbenKlubavisGæsterTurneringerKlubber i klubbenSponsorerLinksKontakt osMedlemsskab