Dalkildegaards Alle 1, 5600 Faaborg

Har du nogle spørgsmål, så ring.

Telefon: 62 61 77 43

​Proens side

OBS

Shoppen vil være åben mandag, onsdag og lørdag (de nærmere tidspunkter kan i se på døren). Samtidig har jeg forsynet Brian i Caféen med et udvalg af "livsnødvendigheder" så som bolde, tees og handsker, så I ikke kommer til at mangle reservedele.
______________________________________________​Pro Christian R. Henriksen kan træffes på telefon 23 67 09 84 eller via e-mail: info@robiniagolf.dk

Lektioner og kurser bookes via www.123booking.dk

Faste åbningstider er som følger:

Mandag, onsdag og fredag 10.00 - 13.00

Tirsdag og torsdag 13.00 - 16.00

Hvis der er lys og døren er åben er shoppen åben.

Ud over et endnu større udvalg af Wilsons produkter, er jeg blevet autoriseret forhandler af både PING, Titleist, Footjoy, Nike og sidst men ikke mindst én af kun tre autoriserede forhandlere af BACKTEE på Fyn. Det betyder at du vil kunne finde hele BACKTEE’s kollektion til både herrer og damer i shoppen.

Jeg vil naturligvis også fortsat udføre alle former for reparationer samt udskiftning af grips. Så er der værktøj der trænger til et ”serviceeftersyn”, så kig endelig ind.

Det milde vintervejr har også betydet at flere allerede har efterlyst muligheden for at få træning. Jeg har derfor besluttet at åbne min kalender på www.123booking.dk allerede fra på mandag d. 2. marts. De første 14 dage bliver med lidt begrænset kalender, men hvis vind og vejr tillader det, er jeg fuldt til rådighed fra 16. marts.

Priserne for træning bliver stort set uændrede i forhold til sidste år.

​1 enkelt lektion på 25 minutter: Kr. 200,-

5 lektioner á 25 minutter: Kr. 750,-

1 årskort til træning*: Kr. 2.000,-

Årskortet omfatter i år: ​1 opstartslektion (50 min.) 2 banelektioner, samt op til 1 ugentlig lektion af 25 minutter, gældende fra 1. marts til 31. oktober.

Som sidste år skal de hurtige naturligvis belønnes, så jeg udlodder 2 partoutkort til ”Made in Denmark” i Himmerland til august, blandt alle der køber et årskort inden 1. april. Den heldige vinder bliver udtrukket i forbindelse med åbningsmatchen.

Du kan fortsat nemt og bekvemt booke dine lektioner på www.123booking.dk ligesom du altid er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål eller reservationer enten på e-mail: info@robiniagolf.dk eller 23 67 09 84.

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at slå et slag for vores begynderhold for prøvemedlemmer. Vi vil i år sætte alle gode kræfter ind på, at skaffe nogle flere medlemmer til klubben, og derfor udvider jeg også antallet af begynderhold, så vi kan få nye, interesserede golfere i gang så hurtigt som muligt. Således starter årets første begynderhold allerede TIRSDAG d. 17 marts kl. 17.00 Så har du en ven / bekendt / familiemedlem / kollega eller en anden der kunne tænke sig at komme i gang med golfen, er chancen der – endda så tidligt i år, at første hold er færdige med undervisningen inden Påske. 8 ugers prøvemedlemskab koster fortsat kun kr. 1.000 inkl. Undervisning, evt. lån af udstyr samt fri adgang til både trænings- og Par-3 banen. 

Så kender du én der vil i gang med golfen, er i meget velkomne til at kontakte mig for yderligere information og tilmelding.

Med venlig hilsen

Christian​

Kontakt din ​Golfklub i dag

Faaborg Golfklub

Dalkildegaards Alle 1

5600 Faaborg

Telefon: 62 61 77 43

E-mail: faaborggolfklub@sport.dk

web-master: keld@faabva.dk​

CVR: 15443049

Faaborg Golfklub
Dalkildegaards Alle 1
5600 Faaborg