Banen

​Faaborg Golfklub har en utrolig flot og velplejet landskabs- og naturbane, der med sin enestående beliggenhed midt i "De Sydfynske Alper", kan tilbyde alle golfspillere og naturelskere en afvekslende og udfordrende oplevelse.

Vi er en "integreret del" af det store, fredede område i Svanninge Bakker og har derfor kun en minimal auditiv og visuel forurening. Det betyder, at vi i fulde drag kan nyde den storslåede natur, som vi ligger midt i.

Vi har som led i vores miljøarbejde, forpligtiget os til at drive golfbanen med så stor hensyntagen til naturen, som det er os praktisk, teknisk og økonomisk muligt. Dette gøres i samarbejde med Skov- og Naturstyrelsen, der samtidig er ejer af det område, vores bane er beliggende på.

​Vejrguderne har vi ingen indflydelse på, men mange klubmedlemmer og green-fee gæster har opdaget, at områdets særlige geologiske forhold sammen med en fornuftig og hensyntagende banepleje gør, at man kan spille på Faaborg Golfbane året rundt, også når de fleste andre baner bliver "for tunge".

Udover en lille drilsk Par 3 bane på 6 huller, kan vi tilbyde alle de øvefaciliteter, man med rimelighed kan ønske sig - bl.a. en driving range, putting green, bunkere og indendørs træningsfaciliteter. Alt ligger samlet i området mellem P-pladsen og 1. tee, så der er ingen undskyldninger for ikke at benytte dem.