Erhvervsklubben​

Klik for at se en medlemsliste

Faaborg Golfklub stiftede i januar måned 2015 en ny erhvervsklub – FGK Erhvervsklub.

​Formålet med erhvervsklubben er:

-​at styrke og udvide det tværfaglige samarbejde mellem de lokale      virksomheder

-​at styrke båndene til kunder og samarbejdspartnere

-​at øge sammenholdet blandt medarbejdere og mellem medarbejdere og virksomhed

FGK Erhvervsklub tager udgangspunkt i Faaborg Golfklub og gør bl.a. brug af klubbens faciliteter.

Man behøver hverken at have interesse i golf eller et ønske om at blive golfspiller for at være med i erhvervsklubben.

Er man golfinteresseret, er der dog mulighed for at kombinere møderne med en runde golf, hvis man ønsker dette.

Deltag sammen med en medarbejder eller inviteret gæst, hvor vi under uformelle rammer sammen kan pleje vores erhvervsmæssige netværk.

I sommerperioden (marts-oktober) afholdes møderne enten som morgenmøder kl. 8-9 eller som aftenmøder kl. 18-20.

I vinterperioden (november-februar) afholdes 3-4 møder ”ud af huset”.

Møderne afholdes hos klubbens egne medlemmer og benyttes til, at værten præsenterer sin virksomhed, dens udfordringer og fremtidssyn.

Hvert medlem kan uden betaling invitere forretningsforbindelser og medarbejdere til en match på klubbens anlæg. For gæster, der ikke har kendskab til golf gennemføres gratis træning af klubbens træner, hvorefter der gennemføres en match på øvebanen.

​Der opkræves ikke kontingent til erhvervsklubben.

Styregruppen tilrettelægger det konkrete program for året.

​Styregruppen består af:

​Martin Birkholm, Sydbank