Baneoversigt af hullerne​

Hul 1

Pas på søen bag bakken.
Det optimale vil være et drive over bunkeren, da indgangen derfra er den bedste.

Klubgolferen:

Slå ud i højre side af fairway, evt. højre om bunkeren. Andetslaget må ikke være for langt, da der er out of bounds bag green.

Hul 2

Den Langtslående:

Det optimale vil være et drive mod højresiden af det enkeltstående træ i midten af fairway, men pas på gærdet. I andetslaget spilles mod højre side af green. Slåes der venstre om green er indspillet svært.

Klubgolferen:

Drive mod det enkeltstående træ i midten af fairway. Andetslaget mellem det enkeltstående træ og birketræerne. Indspil mod højre side af green. Slåes der venstre om green er indspillet svært.

Hul 3

Den Langtslående:

Hullet spilles uden de store forhindringer, dog vil et sikkert slag være i højre side af green, da der er søer i venstre side.

Klubgolferen:

Pas på søerne i venstre side. Vælg hellere et jern for meget end et for lidt.

Hul 4

Den Langtslående:

Et drive lige venstre om sidste out of bound pæl er den korteste vej. Rammes fairway er der god mulighed for at ramme green i 2.

Klubgolferen:

Forsøg at ramme venstre side af fairway. Andetslaget slås over diget og bakken. Derefter venter et indspil op ad bakke. Pas på skoven i venstre side.

Hul 5

Den Langtslående:

Slå mod højre side af green, da indspillet fra venstre side er meget vanskeligt.

Klubgolferen:

Drives der i højre side af fairway får man den bedste indspilsvinkel.

Hul 6

Den Langtslående:

Sørg for at komme over bunkeren. Ellers er der ingen farer her.

Klubgolferen:

Spil venstre om bunkeren, da bolden ofte hopper mod højre.

Hul 7

Den Langtslående:

Et drive i højresiden af fairway giver det bedste udsyn til green samt den bedste mulighed for at nå green i 2.

Klubgolferen:

Slå efter midten af fairway. Andetslaget skal op eller over bakken, men pas på gærdet.

Hul 8

Den Langtslående:

Slå over diget i drivet og du har muligheden for at komme rigtig tæt på green.

Klubgolferen:

Slå efter overgangen i diget. Pas på de 2 bunkers i andetslaget. På dette hul er det bedre at slå for kort end for langt.

Hul 9

Den Langtslående:

Drivet skal helst være midt i fairway. Sørg derefter for at ramme green, da indspil til denne green er svær.

Klubgolferen:

Hvis du ikke kommer langt i drivet, skal du sørge for at andetslaget slås mod venstre side af fairway og kort af søen. Indspil mod venstre side af green.

Hul 10

Den Langtslående:

Drivet skal være en lille smule i højre side. Slåes der et godt drive har du mulighed for at drive green.​

Klubgolferen:

Slå mod højre side af fairway, da den falder mod venstre. I andetslaget skal du passe på greenbunkeren i venstre side.

Hul 11

Den Langtslående:

Drivet skal mod, eller lige højre om det store træ. På den måde skærer du doglegget.

Klubgolferen:

Drive efter det lille maskinhus i horisonten. Pas på de 2 bunkers i andetslaget. slåes der for langt venter et drilsk indspil..

Hul 12

Den Langtslående:

Slå mod højre side af de store træer. Andetslaget slåes efter pælen, men pas på med at komme for langt i højre.

Klubgolferen:

Drive højre om de store træer. Andetslaget slåes op på toppen af bakken. Indspil mod venstre side af green.

Hul 13

Den Langtslående:

Stor green at arbejde med. Vinden kan spille dig et puds.​

Klubgolferen:

Slå efter venstre halvdel af green. Vinden kan spille dig et puds.​

Hul 14

Den Langtslående:

Drive mod højresiden af fairway. Et langt drive resulterer i et relativt nemt og kort indspil.

Klubgolferen:

Drive efter midten af fairway. Pas på bunkeren i andetslaget.

Hul 15

Den Langtslående:

Drive lige venstre om masten man kan ane i horisonten. Slåes et godt drive kan man nå green i 2.

Klubgolferen:

Drive venstre om masten man kan ane i horisonten. Pas på out of bounds i højre side. Slå andetslaget kort, for at få det bedste indspil, men pas på out of bounds i venstre.

Hul 16

Den Langtslående:

Drive mod venstre semi-rough, derved skærer du doglegget. Andetslaget er længere end du tror.

Klubgolferen:

Spilles af de fleste som et par 5 hul. Pas på bunkeren i højre side af fairway, 20 m. før green.

Hul 17

Den Langtslående:

Slår du et godt drive hen over venstre bunker, er der gode chancer for at du kan ramme green.

Klubgolferen:

Drive mod højre side af fairway. Andetslaget er lidt op ad bakke, men uden de store vanskeligheder.

Hul 18

Den Langtslående:

Drive mod højreside af fairway, da fairway falder mod venstre. Indspillet er ikke så svært, men pas på den store bunker bag green.

Klubgolferen:

Drive mod midten af fairway. Andetslaget slåes mod klubhusets gavl. Pas på den store bunker bag green, evt. forsøg at slå lidt kort, da fairway falder mod green.

Baneoversigten I vores flash-galleri